Αρναούτογλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον γιο του και την σύντροφό του, Νάνσυ
Showbiz

Αρναούτογλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον γιο του και την σύντροφό του, Νάνσυ

Ενώπιος Ενωπίω: Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9-12) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλα. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου ενώ έκανε και μια συγκινητική εξομολόγηση για τον γιο του.

«Σήμερα όλα αυτά που έχουμε βιώσει με τη Νάνσυ και έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι. Η Νάνσυ είναι μία υπέροχη δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια και το λέω πέρα από τη σχέση που έχω.

Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους που έχουμε στην Ελλάδα. Είναι μία σοβαρή γυναίκα και μια υπέροχη μητέρα. Δεν με ενοχλεί καθόλου τόσα χρόνια η καθημερινή μας κατάσταση», είπε.

«Αυτό που ονειρεύομαι για τον γιο μου είναι να δω τον Αναστάση έναν δίκαιο άνθρωπο, να αποβάλω μέσα μου όλα αυτά τα αρνητικά που έχω. Κάνω αγώνα για να είμαι ένας καλός πατέρας και αυτό το λέω γιατί πολλές φορές είμαι αντιμέτωπος με τον ίδιο μου τον εαυτό και το παρελθόν μου. Προσπαθώ να βγάλω ότι έχω στο μυαλό μου και να καταλάβω ότι είναι μια νέα γενιά…

Θέλω να μάθω στον γιο μου να είναι δίκαιος και να μην στεναχωριέται να χάνει. Είναι μέσα στη ζωή, αυτό που του λέω είναι πως κάθε φορά που χάνει ένα παιχνίδι, μέσα του έρχεται μια μεγάλη νίκη, αλλά θα το καταλάβει λίγο αργότερα. Μακάρι ο Αναστάσης μου να πει κάποτε όμορφα λόγια για μένα. Αυτό είναι το όνειρό μου», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης

Αρναούτογλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη με τα κιλά και το σοκ: «Έγινα επιθετικός»

Αρναούτογλου: Η περιπέτειά του με τον κορονοϊό: Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας το οξυγόνο...

Αρναούτογλου: Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό - Τι είπε για τον 8χρονο γιο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved