Γιώργος Τράγκας: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση
Showbiz

Γιώργος Τράγκας: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νόσησε από κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο Πάρις Κουρτζίδης έκανε μια ανάρτηση στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Γιώργος Τράγκας διασωληνώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/12) επειδή η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του κορονοϊού.

Ο ίδιος νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία».O δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου.

Ήταν ανεμβολίαστος αν και με υποκείμενα νοσήματα νοσηλευόταν μέχρι πρότινος με υποστήριξη οξυγόνου, χωρίς να έχει διασωληνωθεί. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωση.

Στην εκπομπή T-live μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός του, ο οποίος αναφέρθηκε

«Ενώ έδειχνε πως πηγαίνει καλύτερα τουλάχιστον όσον αφορά στο αναπνευστικό του, τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί, καθώς έδειξε ότι υπάρχει μία καρδιακή επιπλοκή. Είχαμε μία αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να το αποφύγει, τελικά δεν το απέφυγε. Συνεχίζει μία μάχη που όπως έχει δείξει ξέρει να τη δίνει. Ο Γιώργος Τράγκας όπως είχε πει πολλάκις, δεν ήταν κατά του εμβολίου, ήταν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Και ο ίδιος είχε τις φοβίες του, φοβόταν διάφορες επιπλοκές που θα μπορούσαν να του παρουσιαστούν όπως κάποιες αλλεργίες, σε συνδυασμό με το ζάχαρό του».

Διαβάστε επίσης:

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

Γιώργος Τράγκας: Παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη ημέρα με κορονοϊό

Στην εντατική του «Σωτηρία» ο Γιώργος Τράγκας! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved