Σταμάτης Σπανουδάκης:Η επιστροφή στο Σπίτι με το Mega, η ηλικία, τα ναρκωτικά και το πρόβλημα υγείας
Showbiz

Σταμάτης Σπανουδάκης:Η επιστροφή στο Σπίτι με το Mega, η ηλικία, τα ναρκωτικά και το πρόβλημα υγείας

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, απόψε, Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 22:00 θα είναι στο Σπίτι με το MEGA και θα παρουσιάσει το έργο του.

Ο σπουδαίος δημιουργός έχει ετοιμάσει μία βραδιά με συνθέσεις-σταθμούς από την πορεία του αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Σταμάτης Σπανουδάκης μας θυμίζει τις μελωδίες του, τις άφθαρτες στον χρόνο. Μαζί με εξαιρετικούς καλλιτέχνες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, παρουσιάζει διαχρονικές επιτυχίες όπως: «Κύματα», «Θάλασσα», «Ζει και βασιλεύει», «Το adagio της θάλασσας», «Στην αυλή του βασιλιά», «Πάμε για άλλες πολιτείες», «Έφυγες νωρίς», «Σήμερα», «Γιορτή» και «Ποιος μπορεί».

Στη σκηνή θα βρεθούν με τον Σταμάτη Σπανουδάκη η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς καθώς και η μόνιμη πλέον συνεργάτιδά του, Αθηνά Χιώτη, για να μας ταξιδέψουν στο μοναδικό έργο του συνθέτη και στιχουργού.

Special guest ο Γιάννης Πάριος, σε μία σύμπραξη που θα μας καθηλώσει. Ο σολίστ του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και του βιολιού Κυριάκος Γκουβέντας, καθώς και η χορωδία «Μελωδοί» βάζουν το δικό τους αίσθημα στην ξεχωριστή βραδιά.

Πόσα ξέρετε όμως γι΄αυτόν και πόσα δεν ξέρετε;

Μάθετε τα πάντα παρακάτω...

  • Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1948 στη Νέα Ιωνία Αττικής.
  • Είναι 73 ετών.
  • Ο πατέρας του ήταν πολιτικός μηχανικός.
  • Από μικρός ήθελε να παίζει και να γράφει μουσική όμως ο πατέρας του δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτό.
  • Ο πατέρας του Σταμάτη Σπανουδάκη, πέθανε όταν ο ίδιος ήταν σε ηλικία 15 ετών.
  • Στα μαθητικά του χρόνια γνωρίστηκε με τη μετέπειτα σύζυγο και σύντροφο της ζωής του μέχρι σήμερα, Ντόρη.
  • Στα 17 του έφυγε από το σπίτι.
  • Ζούσε παίζοντας μπάσο και πλήκτρα σε νυχτερινά κέντρα και έμενε σε σπίτια φίλων του.
  • Έχει συνεργαστεί με επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές όπως είναι οι: Ντέμης Ρούσσος, Ελένη Βιτάλη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λευτέρης Ζέρβας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Πάριος, Βασίλης Σαλέας, Γιάννης Κούτρας, Μιχάλης Δημητριάδης, Ηλέκτρα, Πέτρος Γαϊτάνος, Ιροντίνα, Άνεμος.

Τα ναρκωτικά...

«Στη Γερμανία έπαθα τη μεγάλη μου εσωτερική κρίση. Είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία. Και εγώ και η Ντόρη. Και από τους γκουρού και τα ναρκωτικά, που αποτελούσαν την εποχή μου και τη φύση μου και προς τα εκεί ψάχναμε και εγώ και η γυναίκα μου, που ήταν έξαλλο νιάτο επίσης, ξαφνικά βρεθήκαμε κοντά στο Χριστό. Αυτή η περιπλάνηση στο εξωτερικό ήταν μία… χιπο-φτώχεια και μία τρέλα. Οι μουσικοί της δικής μου γενιάς, στα χρόνια του ’60, είχαμε το χασίσι σε ημερήσια διάταξη και το LSD ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ε, όλα αυτά σε τρελαίνουνε. Από τη στιγμή εκείνης της προσευχής δεν τα χρειάστηκα ξανά. Όλα στη ζωή έχουν να κάνουν με τη στιγμή. Σε μια στιγμή γεννιέσαι, σε μια στιγμή ερωτεύεσαι ή πεθαίνεις, σε μια στιγμή πιστεύεις, σε μια στιγμή αλλάζει η ζωή σου», είχε δηλώσει ο ίδιος για τα ναρκωτικά.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Το τεστ DNA.

Πριν από λίγο καιρό ένα δικαστικό θρίλερ έχει ξεσπάσει με τη Μαριλένα Σπανουδάκη, η οποία ισχυρίζεται πως είναι βιολογική κόρη του διάσημου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, ζητώντας τη διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τεστ DNA, προκειμένου να αποδειχθεί, όπως λέει, η αλήθεια.

Το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο.


«Ο Άγιος Σπυρίδων, εκτός από τα όσα ξέρουμε γι’ αυτόν, πιστεύω ότι έχει και πολύ χιούμορ. Με σήκωσε από το καροτσάκι, όπου ήμουν λόγω αφόρητων πόνων στη μέση, τις δύο μέρες που χρειάστηκαν για τη συναυλία στην Κέρκυρα. Φεύγοντας, επανήλθα στον πόνο και στο πρόβλημα. Άρα, ο Άγιος με έκανε καλά μόνο για την Κέρκυρα και τους Κερκυραίους! Χρειάστηκαν μετά δύο χρόνια και δύο εγχειρήσεις για να επανέλθω στην “κανονικότητα”. Ας μην ξεχάσω τους γιατρούς, που, ο Θεός να τους έχει καλά, με στήριξαν και με γιάτρεψαν με τις γνώσεις τους. Όλη αυτή η περίοδος ήταν για εμένα ένα μεγάλο μάθημα. Επίσκεψη Θεού, λένε οι γέροντες την αρρώστια και τον πόνο. Πόσο δίκιο έχουν», είχε δηλώσει ο Σταμάτης Σπανουδάκης για το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αλκαίος: Η ηλικία, ο πασίγνωστος μπαμπάς του, ο γάμος, το ξενοδοχείο και η μεγάλη επιστροφή

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει το έργο του στο Σπίτι με το Mega

Ρούλα Κορομηλά: Η επιστροφή της στην τηλεόραση και η έκπληξη on air στην Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved