Καλλιμούκου – Παραδείσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο τους!
Showbiz

Καλλιμούκου – Παραδείσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο τους!

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που η Αντωνία Καλλιμούκου και ο αγαπημένος της, Νίκος Παραδείσης έζησαν την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους, αυτή που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Και αυτή είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί μετά το γάμο, ο οποίος όπως αποκλειστικά σας είχαμε ενημερώσει πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου Ιουνίου κάτω από άκρα μυστικότητας με λίγους και καλούς καλεσμένους στα νότα προάστια.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε να απολαμβάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Συντάγματος.

Σπάνια εμφάνιση θα λέγαμε αφού το ζευγάρι όσα χρόνια είναι μαζί διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση του αν αναλογιστεί κανείς πως οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

Από επιλογή της η πρώην παρουσιάστρια, η οποία πλέον δεν ασχολείται με τον χώρο των media, έχει κρατήσει μια απόσταση ασφαλείας από τα Μέσα.

Ακόμη και στα social media οι κοινές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, πλέον είναι λίγες ωστόσο παρατηρώντας τους, δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας πως ο έρωτας και η ευτυχία είναι οδηγός της κοινής τους συμβίωσης.

Διαβάστε επίσης

Αντωνία Καλλιμούκου: Το εντυπωσιακό δώρο του συζύγου της για την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο!

Από τα πλατό της τηλεόρασης στις δικαστικές αίθουσες! Οι σπουδές στη Νομική και οι αποφάσεις ζωής!

Αποκλειστικό: Αντωνία Καλλιμούκου-Νίκος Παραδείσης: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved