Κώστας Νικούλι: Η βράβευση, η καταγωγή, ο ρόλος στο Σασμό, η σχέση με ηθοποιό και η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Κώστας Νικούλι: Η βράβευση, η καταγωγή, ο ρόλος στο Σασμό, η σχέση με ηθοποιό και η διαφορά ηλικίας

Σασμός: Ή αλλιώς ο αγαπημένος Πετρής! Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες της σειράς και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη βραβευτεί. Μάθε τα πάντα για την ηλικία του, την καταγωγή του και τη σχέση του με γνωστή ηθοποιό. 

Η ηλικία και η καταγωγή

Ο Κώστας Νικούλι γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1994, είναι δηλαδή 27 ετών και κατάγεται από την Αλβανία.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Καθημερινή”, είχε εξομολογηθεί ότι στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για την καταγωγή του.

«Στο σχολείο με είχαν αποκαλέσει κ@λοαλβανό, αλλά τότε δεν καταλάβαινα πολύ καλά την προσβολή γιατί ήμουνα μικρός. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε καλοκαίρι πήγαινα τρεις μήνες στους Αγίους Σαράντα με τη γιαγιά και τον παππού. Δεν είχα αντιληφθεί, όμως, ότι περνάω κάποια σύνορα, ότι ο εδώ κόσμος και ο εκεί κόσμος ήταν διαφορετικοί. Μεγαλώνοντας έκανα σωστές επιλογές, έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που με αποδέχονταν και δεν με αντιμετώπισαν ποτέ ως ξένο», είχε δηλώσει

Οι σπουδές και το βραβείο του

Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς κι έχει ήδη διαγράψει σπουδαία θεατρική πορεία έχοντας μάλιστα κερδίσει και το πρώτο του βραβείο. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής "Δήλος" της Δήμητρας Χατούπη

Συγκεκριμένα έχει λάβει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την Ξενία από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια ενώ η θεατρική του πορεία αν και μόλις 27 ετών είναι αξιοζήλευτη.

Δείγματα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μαθήματα πολέμου (2018), Καλιγούλας (2017), Ο ήχος του όπλου (2018), Πόλεμος και Ειρήνη (2019).Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες Τζαμάικα (2017), Jamaica (2017), 1968 (2018) ενώ πρωταγωνίστησε και στην σειρά 42ο C ενώ τον είδαμε και στον ρόλο του Δημήτρη στη σειρά «Έρωτας Μετά»


O ρόλος στο Σασμό

Ο Πετρής είναι κτηνοτρόφος και μουσικός. Είναι ο γιος της Μαρίνας και αδελφός της Αργυρώς αγαπητός, προσηνής, ερωτιάρης και γλεντζές. Δεμένος με την οικογένειά του, εργατικός και ώριμος για την ηλικία του. Δεν είναι φανατικός κ είναι έτοιμος να συνυπάρξει με την οικογένεια των Σταματάκηδων. Με τον Αστέρη μάλιστα τον συνδέει μια άτυπη αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός. Όλα αυτά όμως ανατρέπονται όταν μαθαίνει για την ερωτική σχέση της αδελφής του με τον Αστέρη.

Η σχέση του με ηθοποιό και η διαφορά ηλικίας

Εκείνος 27 και η αγαπημένη του, επίσης ηθοποιός, Κατερίνα Μαούτσου 35. Ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα πρόσφατα έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

«Είμαι σε μια φάση που τρέχω αρκετά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Έχει ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εδώ και 6 μήνες συζώ με την κοπέλα μου. Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά. Μένουμε μαζί. Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Δε σκέφτομαι ποτέ το τέλος. Δε νομίζω ότι υπάρχει τέλος. Την ώρα που βλέπουμε τη σειρά που κάνει παρατηρήσεις. Είναι και αυτή ηθοποιός»!

Δες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Σασμός: O τηλεοπτικός Πετρής έκανε το επόμενο βήμα με το κορίτσι του - Η εξομολόγηση on air

Κώστας Νικούλι: Δίνει δυνατό spoiler για τον Σασμό: «Υπάρχει νέο πρόσωπο στη ζωή του Πετρή» (video)

Σασμός spoiler: Το διπλό φονικό που θα συγκλονίσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved