Αυτά είναι τα 2 ζευγάρια που δεν έχουν κάνει ποτέ δημόσια εμφάνιση. Λέτε να τους δούμε φέτος;
Showbiz

Αυτά είναι τα 2 ζευγάρια που δεν έχουν κάνει ποτέ δημόσια εμφάνιση. Λέτε να τους δούμε φέτος;

Κι όμως δύο ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν έχουν κάνει ποτέ δημόσια εμφάνιση! Λέτε τη νέα χρονιά να τους δούμε σε κάποιο λαμπερό γεγονός;

Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ που έχουν αποκτήσει ένα κούκλο γιο, τον Αχιλλέα και ο Γιώργος Λιανός με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μία πανέμορφη κόρη!

Και μπορεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 ο Άκης Πετρετζίκης να παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, όμως το ζευγάρι δεν έχει κάνει ποτέ κοινή δημόσια εμφάνιση…

Η Κωνσταντίνα είναι νοσοκόμα και οι δυο τους, όπως έχει γίνει γνωστό, γνωρίστηκαν μέσα από τα social media. Η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας έγινε γνωστή εν μέσω lockdown, όταν οι περισσότεροι δε γνώριζαν καν ότι ο Άκης Πετρετζίκης είχε σύντροφο! Ο Θεσσαλονικιός σεφ φρόντισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, και έτσι η είδηση ότι θα γίνει πατέρας ξάφνιασε πολλούς, μιας και δεν είχε ακουστεί τίποτα για το love story του με τη νοσοκόμα της καρδιάς του! Οι μοναδικοί που ήξεραν για τη σχέση του ήταν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον και μέχρι εκεί!

Ο 37χρονος σεφ μπορεί να έκανε αρκετά live μέσα από το σπίτι του, αλλά δε μας έδειξε ποτέ ότι είχε νέα σχέση, ούτε ότι η αγαπημένη του ήταν έγκυος!

Ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε μέσω του instagram του ότι θα γίνει πατέρας και ήταν εκείνος που δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με τον νεογέννητο γιο του ανακοινώνοντας το ευχάριστο γεγονός.
Ο σεφ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, το απόγευμα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο κτήμα. Μάλιστα την ίδια μέρα που παντρεύτηκε το ζευγάρι, βάφτισε και το γιο του… Και το όνομα αυτού, Αχιλλέας… Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι ο Άκης δεν θα δημοσιεύσει ούτε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο του, εκείνος έκανε πάλι τη διαφορά και μας εξέπληξε όλους… Και βίντεο ανήρτησε και φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός…

Και μπορεί να παντρεύτηκε, να βάφτισε τον γιο του, όμως κοινή δημόσια εμφάνιση με την αγαπημένη του δεν έχει κάνει έως και σήμερα!

Αλλά και ο Γιώργος Λιανός με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μία πανέμορφη κόρη, δεν τους έχουμε δει να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση… Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να είναι αρκετά χρόνια μαζί, όμως οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μετρημένες καθώς όλα αυτά τα χρόνια προτιμούν να ζουν στιγμές ευτυχίας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο pre-wedding party και έπειτα στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, τον Σεπτέμβριο του 2018, στη Σίφνο και έτσι είχε γίνει γνωστή και η σχέση τους. Τον Αύγουστο του 2019, ο Γιώργος Λιανός μοιράστηκε σπάνια φωτογραφία με τη σύντροφό του στον προσωπικό λογαριασμό του Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές τους τον Αύγουστο του 2019 και ακολούθησε άλλη μία από το ταξίδι τους στο Βιετνάμ τον Ιανουάριο του 2020.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής υπήρξε παντρεμένος με την Ανθή Ανδροτσάκη για οκτώ χρόνια και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, στα οποία φυσικά έχει τεράστια αδυναμία. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στον γάμο του το 2017, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκει ξανά τον έρωτα και την ευτυχία στο πρόσωπο της Κωνσταντίνας Καραλέξη με την οποία απέκτησε μία κόρη.

Όταν ο Γιώργος ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί με την Κωνσταντίνα, είπε: «Όχι ποιες εκκλησίες και Δημαρχεία; Δεν είμαστε εμείς σε αυτή τη φάση. Θα το βαφτίσουμε το παιδί όταν σηκωθεί και ξεκινήσει να περπατά λίγο. Είναι μακρινά σενάρια αυτά. Γιατί λυσσάξατε να με παντρέψετε;»! Πάντως κοινή δημόσια εμφάνιση μετά το 2018 δεν έχουν κάνει…

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα δύο υπέροχα ζευγάρια μέσα στο 2022 θα κάνουν κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση σε κάποιο λαμπερό γεγονός!

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός: Παντρεύεται τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη; (Video)

Άκης Πετρετζίκης: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και της βάφτισης του γιου του

Άκης Πετρετζίκης: Το πιο απολαυστικό βίντεο! Ο γιος του Αχιλλέας σε ρόλο DJ (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved