Μαργαρίτης: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ελέγχου πιστοποιητικών εμβολιασμού
Showbiz

Μαργαρίτης: Το απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ελέγχου πιστοποιητικών εμβολιασμού

Ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης Γιώργος Μαργαρίτης βρίσκεται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους εμβολιασμούς, αλλά και τους ανεμβολίαστους, αναφέρθηκε σε ένα γεγονός.

«Θα σας πω κάτι που μου συνέβη σε μια καφετέρια. Εκαναν έλεγχο σε έναν φίλο μου για το πιστοποιητικό και παρενέβην εγώ για να ρωτήσω αν αυτός που μας κάνει τον έλεγχο έχει εμβολιαστεί, ο ίδιος. Το παιδί μας απάντησε ότι δεν έχει αποδεικτικό εμβολιασμού. "Δεν έχεις", του είπα, "και κάνεις έλεγχο σε εμάς;". Μία κουβέντα θέλω να πω, για να κλείσουμε αυτό το ζήτημα. Επειδή δεν περισσεύει κανένας στην πατρίδα μας και χρειαζόμαστε όλοι, ας βρουν μια άκρη για να λυθεί το θέμα που έχει προκύψει με αυτήν την πανδημία».

Ο ίδιος αδυνατεί να καταλάβει εκείνους που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. «Είναι όμως δικαίωμα τους. Εγώ έκανα τρία και ένα το αντιγριπικό, τέσσερα. Κάθε χρόνο κάνω, όπως όλα τα εμβόλια από μικρό παιδί. Αν δεν εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες, τότε ποιους; Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοια κατάσταση. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα», καταλήγει, ενώ εύχεται να φύγει από πάνω μας αυτή η πανδημία, και μάλιστα από όλους τους λαούς, και να μπορέσουμε να κάνουμε καλά Χριστούγεννα. «Εγώ περιμένω να δω όλους τους φίλους μου από κοντά, εάν τους το επιτρέψουν οι συνθήκες, στις βραδιές που θα εμφανιστώ στη "Σφίγγα"», είπε στη Secret.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαργαρίτης: «Στο πρώτο μου δίσκο έπινα δύο μπουκάλια... Είχα κι άλλο πάθος. Τον τζόγο!»

Θέατρο Άλσος: Μαγική βραδιά με συνάντηση... κορυφής επί σκηνής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved