Γιώργος Μαργαρίτης: «Τα τραγούδια που έχω ερμηνεύσει εγώ είναι όλα του λαού»
Showbiz

Γιώργος Μαργαρίτης: «Τα τραγούδια που έχω ερμηνεύσει εγώ είναι όλα του λαού»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που ποτέ δεν δίστασε να συνεργαστεί με νέους ανθρώπους, αλλά και με δημιουργούς από άλλους χώρους και διαφορετικά είδη μουσικής.

«Είναι όλοι τους αγαπημένοι μου, ποιον να πρωτοαναφέρω; Ολοι τους με αγκάλιασαν και μέσα από τις συνεργασίες μας τους γνώρισα καλύτερα. και τους αγάπησα. Τα τραγούδια εγώ δεν τα ξεχωρίζω. Τα τραγούδια που έχω ερμηνεύσει εγώ είναι όλα του λαού. Είναι βγαλμένα από τις ρίζες μας, την ιστορία μας. Ωραία τραγούδια υπάρχουν σε όλα τα είδη μουσικής».

Πρώτη φορά έκανε τη διαφορά ερμηνεύοντας ένα τραγούδι του Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ, όταν είχε πει δύο τραγούδια του: το «Σημαδεμένος» και πολλά χρόνια αργότερα το «Παίζουμε για τη φανέλα». «Ο Λάκης είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και τον θεωρώ φίλο μου καλό. Ολα αυτά τα φέρνουν οι συγκυρίες.

Οι καταστάσεις αλλάζουν και έχουν αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια. Από το 2000 και μετά πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν πάρει μια άλλη τροπή στην πατρίδα μας. Το λαϊκό τραγούδι κάποιοι το θεωρούν βαρύ. Τι θα πει, όμως, αυτό; Τι θα πει βαρύ; Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία μας και με αυτά πορεύεται η κοινωνία μας. Με αυτά τα τραγούδια γλεντάνε οι Ελληνες, διαφορετική, δεν ευχαριστιέται η καρδιά μας.

Ομως, τα πράγματα διαπιστώνω ότι έχουν αλλάξει και πρέπει να συμβαδίζουμε με την εποχή μας. Δεν είναι κακό οι τραγουδιστές, αν μπορούν, να κάνουν κι άλλα πράγματα και να προσεγγίσουν και κάποια άλλα είδη. Δεν είναι κακό αυτό, θα πρέπει, όμως, να υπάρχουν κότσια, να μπορείς να τα περάσεις στον κόσμο και να αρέσουν αυτά που κάνεις», είπε στη Secret.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μαργαρίτης: «Στο πρώτο μου δίσκο έπινα δύο μπουκάλια... Είχα κι άλλο πάθος. Τον τζόγο!»

Θέατρο Άλσος: Μαγική βραδιά με συνάντηση... κορυφής επί σκηνής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved