Aντιγόνη Ψυχράμη: Η επιτυχία του "Με λένε Πόπη" και η σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα!
Showbiz

Aντιγόνη Ψυχράμη: Η επιτυχία του "Με λένε Πόπη" και η σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα!

Η Αντιγόνη Ψυχράμη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία ήταν άκρως εξομολογητική, μιλώντας για την καριέρα της, την καθημερινότητά της αλλά και για το πως είναι η σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Νταλάρα

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, καθώς και παλαιότερα είχε ασχοληθεί με το τραγούδι και είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του OPEN "Ποιος είναι πρωινιάτικα", συνάντησε τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά και εξομολογήθηκε για όλους και για όλα. Ανάμεσα σε πολλά, μίλησε για την καριέρα της και την πορεία που έχει στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και για το πρώτο τραγούδι που συμμετείχε "Με λένε Πόπη", το οποίο έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία, χωρίς εκείνη να μπορεί να το καταλάβει απόλυτα τότε, γιατί ήταν σε πολύ μικρή ηλικία.

«Ακόμα και τώρα μου λένε για το “Με λένε Πόπη”, αλλά δεν έχω νιώσει να εγκλωβίζομαι μέσα σε αυτό. Ήμουν πολύ μικρή για να αντιληφθώ την επιτυχία, το έβλεπα περισσότερο σαν παιχνίδι»

Όσον αφορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα, η ίδια απαντά ότι: «Φυσικά και κρατάμε επαφές, αγαπιόμαστε πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Βραδινή έξοδος για τους επώνυμους - Λαμπερές παρουσίες (Photos)

Μακαλιάς: Η συγκίνηση on air και η «κινηματογραφική» πρόταση γάμου στη γυναίκα του (video)

«Οι Μπαμπούλες» πάνε καλοκαιρινή περιοδεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved