Τζούλια Νόβα: Οι αγκαλιές και τα φιλιά με τη νεογέννητη κόρη της... "έριξαν" το Instagram!
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Οι αγκαλιές και τα φιλιά με τη νεογέννητη κόρη της... "έριξαν" το Instagram!

H Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά και τη γέννηση της κόρης της, η οποία είναι μόλις λίγων ημερών και τους έχει ήδη κλέψει τη καρδιά. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και δεν διστάζουν να το δείξουν σε κάθε τους στιγμή. Οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους τη κόρη τους, από την οποία ήδη δεν μπορούν με τίποτα να ξεκολλήσουν.

Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος και η Τζούλια Νόβα διανύουν μια υπέροχη περίοδο, μετά τον ερχομό της μικρής τους, η οποία αδιαμφισβήτητα τους έχει κάνει να ερωτευτούν από την αρχή. Την περασμένη Παρασκεύη (10-12) η Τζούλια Νόβα δημοσίυσε ότι γέννησε και όλα πήγαν πολύ καλά, με την βοήθεια των ειδικών, που είχε στο πλάι της. Η ίδια είχε επιλέξει να γεννήσει στο σπίτι της, με την βοηθεια δύο αποκλειστικών μαίων, οι οποίες ήταν εξειδικευμένες στο κομμάτι του τοκέτου στο σπίτι.

Το απόγευμα της Δευτέρας (13-12), η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε σχετικά story στο Instagram, όπου είναι αγκαλιά με την κόρη της και της δίνει τρυφερά φιλιά. Όπως η ίδια γράφει στη σχετική λεζάντα: «Ο παράδεισός μου. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Είμαι κάτι παραπάνω από ερωτευμένη»

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Νόβα: Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της και το τρυφερό της μήνυμα

Τζούλια Νόβα: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Η απόφαση για τον τοκετό στο σπίτι

Night out: Clubbing για τη Νόβα πριν τον τοκετό και για τους ερωτευμένους Τούνη-Αλεξάνδρου! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved