Σταύρος Ζαλμάς: Η δουλειά στην τράπεζα, η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο και το Άγγιγμα Ψυχής
Showbiz

Σταύρος Ζαλμάς: Η δουλειά στην τράπεζα, η γνωριμία με τον Άγιο Παΐσιο και το Άγγιγμα Ψυχής

Οκτώ ολόκληρα χρόνια κράτησε η αποχή του Σταύρου Ζαλμά από την τηλεόραση ο οποίος επέστρεψε μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα όσα είχε να πει όλα αυτά τα χρόνια που απείχε τηλεοπτικά.

«Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω οκτώ χρόνια από την τηλεόραση» παραδέχτηκε ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος αποκάλυψε:

«Πλήρωσα ακριβά τη συνέντευξη που έδωσα πριν 8 χρόνια. Μίλησα για την πίεση που υπήρχε στις καθημερινές σειρές λόγω της κρίσης… Την επόμενη μέρα ο παραγωγός μου είπε ότι πρέπει να φύγω από τη σειρά που ήμουν».

Ο ίδιος γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την εποχή που ήταν τραπεζικός υπάλληλος, δουλειά την οποία άφησε για να αφοσιωθεί στην τέχνη της υποκριτικής.

«Δούλευα σε τράπεζα για 9 χρόνια. Η μητέρα μου, δεν ήθελε να φύγω. Ήταν αδιανόητο για τους γονείς μου ότι θα αφήσω την τράπεζα για να γίνω ηθοποιός» είπε και συνέχισε:

«Με το που με απέλυσαν από την τράπεζα, πήρα τη μητέρα μου τηλέφωνο και της είπα να έρθει να με δει στο θέατρο... Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα στη μητέρα μου ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο, η συμπαράσταση και η αγάπη της ήταν δεδομένη».

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για την σχέση του με την εκκλησία και τη θρησκεία. Και συνέχισε: «Θεωρώ ότι η πίστη είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου».

«Έχω γνωρίσει τον πατέρα Παΐσιο και έχω συζητήσει μαζί του στο Άγιο Όρος» αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας: «Ο πατέρας Παΐσιος μου είχε πει ‘’όταν δεν ξέρετε να πιείτε προσευχή και νιώθετε την ανάγκη να προσευχηθείτε, θα λέτε ένα τραγούδι με νόημα’’».

Επίσης μίλησε για την εποχή που γνώριζε μεγάλη επιτυχία με τη σειρά Άγγιγμα Ψυχής: «Όταν κάναμε τα γυρίσματα για το «Άγγιγμα Ψυχής» υπήρξαν αντιδράσεις. Ο μόνος που μας δέχτηκε για γυρίσματα ήταν ο Μητροπολίτης των Ιωαννίνων».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα στενοχωρηθεί με τις αντιδράσεις που υπήρχαν προς το πρόσωπό μου, όταν προβλήθηκε το Άγγιγμα Ψυχής».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Σταύρος Ζαλμάς είπε ότι είναι καλά στην προσωπική του ζωή ενώ στην ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, ο ίδιος απάντησε: «Δεν με απασχόλησε η πατρότητα. Ξέρω πως αν είχα κάνει ένα παιδί, θα εγκατέλειπα τον εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο παρακάτω με απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Σταύρος Ζαλμάς: «Ο νέος διοικητής έχει σκοτεινό παρελθόν»

Ο Σταύρος Ζαλμάς επιστρέφει στην τηλεόραση - Ο ρόλος του σε επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

Σταύρος Ζαλμάς: Η επιστροφή στην τηλεόραση, ο ρόλος στον Ήλιο και οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved