Δώρα Χρυσικού: «Δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια»
Showbiz

Δώρα Χρυσικού: «Δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια»

Τη φετινή χρονιά η Δώρα Χρυσικού πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το αν περίμενε την επιτυχία της σειράς, για το αν το θέμα της βεντέτας ενδιαφέρει το κοινό, ενώ εξέφρασε τη γνώμη σας για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Περιμένατε αυτή τη σαρωτική επιτυχία της «Γης της Ελιάς»;

Δεν το περίμενα τόσο πολύ, αλλά δεν έχω ένστικτο για τις τηλεοπτικές επιτυχίες. Δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, είχα παθιαστεί με τις σειρές του Νetflix και δεν έβλεπα ελληνικά σίριαλ. Δεν έχω δει ούτε ένα επεισόδιο, φανταστείτε, από τις «Αγριες Μέλισσες», μια από τις μεγάλες παραγωγές που άνοιξε τον δρόμο ξανά νια ωραίες δουλειές.

Το γεγονός ότι η σειρά φέρει την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου σας δημιούργησε μία αίσθηση ότι θα πάτε καλά;

Ναι, αδιαμφισβήτητα. Αυτοί οι δύο άνθρωποι έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας στις τηλεοπτικές σειρές, κάνουν μεγάλες επιτυχίες, ό,τι πιάνουν γίνεται χρυσός!

Πιστεύετε ότι το θέμα της βεντέτας ενδιαφέρει το κοινό;

Ναι, σαφέστατα. Το θέμα της βεντέτας έρχεται από το παρελθόν, ειδικά σε περιοχές με τοπικιστικό χαρακτήρα. Μιλάμε για κοινωνίες όπως η Μάνη με συγκεκριμένα ήθη και έθιμα, με κώδικα συγκεκριμένο ηθικής. Δεν είναι τυχαίο που και ο «Σασμός» του ΑLΡΗΑ, επίσης με θέμα τις βεντέτες, πάει εξίσου καλά.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά;

Η τηλεόραση πέρασε στα 90s μία χρυσή εποχή, στα χρόνια της κρίσης λιγόστεψαν οι παραγωγές σε επίπεδο ποσότητας και ποιότητας. Από το 2018 τα κανάλια επένδυσαν ξανά στη μυθοπλασία και βλέπουμε να γίνονται πολλές προσπάθειες με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά. Βλέπουμε ότι έχουν εκτοπιστεί τα ριάλιτι, κάτι πολύ θετικό, την ίδια στιγμή που οι σειρές πάνε εξαιρετικά. Είναι κάτι πολύ ευτυχές, είμαστε κι εμείς ένας κλάδος με τεράστια ζημιά και πλέον έχουμε δουλειά.

Πηγή:ΤύποςTV

Διαβάστε επίσης:

Η γη της Ελιάς: Δώρα Χρυσικού: «Είναι αδιανόητο το βρίσιμο που τρώω καθημερινά»

Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα»

Η Γη της Ελιάς spoiler: Άλλος άνθρωπος η Αρετή μετά το χειρουργείο! Η αλλαγή στην εμφάνισή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved