Άκης Πετρετζίκης: Δείτε τον πρώτη φορά να παίζει με τον 5 μηνών γιο του – Μοναδικά στιγμιότυπα
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Δείτε τον πρώτη φορά να παίζει με τον 5 μηνών γιο του – Μοναδικά στιγμιότυπα

O Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε τρία μοναδικά στιγμιότυπα με τον γιο του Αχιλλέα!

Μπαμπάς και γιος παίζουν… Και ποιο είναι το παιχνίδι; Μα, φυσικά ο πρώτος Έλληνας masterchef μαθαίνει στον γιο του να φτιάχνει το πιο νόστιμο χάμπουργκερ και ο μικρούλης που είναι μόλις πέντε μηνών, τον ακούει προσεχτικά και μπορεί να μην καταλαβαίνει τι λέει, αλλά γελά μαζί του!

Ο ερχομός του μικρού Αχιλλέα στη ζωή του Ακη Πετρετζίκη έχει αλλάξει την καθημερινότητά του και ο ίδιος δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του ακολούθους όμορφες στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν αφοσιωθεί στη φροντίδα του γιου τους, ο οποίος τους έχει αλλάξει τη ζωή και πλέον είναι η προτεραιότητά τους.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο σεφ είχε αρκετό χρόνο και τι καλύτερο να παίξει με τον γιο του. Ο ίδιος δημοσίευσε τρία υπέροχα instastories με πρωταγωνιστή τον γιο του και εμείς λιώσαμε!

Δείτε τον Άκη να παίζει με τον γιο του παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη εμφάνιση και οι δηλώσεις του μετά τον γάμο του με την Κωνσταντίνα

Άκης Πετρετζίκης: Θα λιώσεις! Η απίθανη φώτο του γιου του, Αχιλλέα με κοστούμι!

Πετρετζίκης: Διακοπές με την σύντροφό του - Ποζάρουν με τα μαγιό τους και οι φωτό είναι το κάτι άλλο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved