Σμαράγδα Καρύδη: Υπάρχουν πολλές φορές τα αδιάκριτα βλέμματα και οι αδιάκριτες συμπεριφορές
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Υπάρχουν πολλές φορές τα αδιάκριτα βλέμματα και οι αδιάκριτες συμπεριφορές

H Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη δική της καραντίνα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε επίσης για το πώς νιώθει όταν την αναγνωρίζουν στον δρόμο και για όσα θέλει να προσφέρει μέσα από την τέχνη της.

Την περίοδο του εγκλεισμού, τι παραπάνω μπορεί να ανακαλύψατε για τον εαυτό σας;

Δυστυχώς, δεν ανακάλυψα τίποτα. Ο,τι έκανα το ήξερα από πριν. Εγώ, ευτυχώς δεν ήμουν και άνθρωπος που ήθελε να τρέχει στα κλαμπ, μπορεί να είναι και από χαρακτήρα, αλλά δεν μου στοίχισε η κλεισούρα τρομερά. Δεν είμαι πολύ του έξω. Δεν με ενδιαφέρει και πάρα πολύ το κοσμικό του πράγματος. Μου στοίχισε η κλεισούρα από την άποψη του ότι δεν μπορούσα να πάω στην εξοχή, ήθελα πολύ να ταξιδέψω ή να έχω κάνει καραντίνα στην Αίγινα. Μια εξοχή μου έλειψε.

Οταν σας αναγνωρίζουν στον δρόμο, πώς νιώθετε;

Υπάρχουν πολλές φορές τα αδιάκριτα βλέμματα και οι αδιάκριτες συμπεριφορές. Μπορεί να έρθουν κατά πάνω σου και να θέλουν κάτι. Στα παιδάκια, όμως δεν μπορείς να πεις τίποτα. Από την άλλη, δεν μπορώ να πω ότι η αναγνωρισιμότητα δεν με έχει διευκολύνει. Πολλές φορές σου δίνουν προτεραιότητα οι άνθρωποι για να μπεις κάπου, σε προσέχουν περισσότερο και είναι σημαντικό. Μου αρέσει αυτό. Νιώθεις ότι σε αγαπούν και τους έχεις κάνει να αισθανθούν όμορφα από αυτό που έχεις προσφέρει.

Τι θέλετε να προσφέρετε μέσα από την τέχνη σας;

Να διασκεδάσω τον άλλον, να μη βαρεθεί και να φύγει από το θέατρο ελαφρύτερος. Δεν μπορώ να κομπάσω και να πω ότι θα αλλάξω τον κόσμο, αλλά μπορώ να αλλάξω την ημέρα κάποιου προς το καλύτερο. Αυτό μου αρέσει.

Χωρίς θέατρο, ο κόσμος θα ήταν πιο βαρετός;

Ο κόσμος γίνεται πιο δύσκολος όταν δεν έρχεται σε κοινωνία. Είναι σημαντικό στο θέατρο, που οι θεατές είναι όλοι μαζί και ζουν μια ομαδική εμπειρία. Αυτό που μας έλειψε με την covid-19 είτε σε συναυλίες είτε στα θέατρα είναι το γεγονός ότι σταματήσαμε να έχουμε ομαδικές εμπειρίες και έμεινε ο καθένας μέσα στο κουτί του.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη για το #metoo: «Απομακρύνθηκα από ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε όλα αυτά»

Σμαράγδα Καρύδη: «Όταν κυκλοφορώ έχω δύο εαυτούς»

Σμαράγδα Καρύδη: Η αγοραφοβία, η απόφαση να μην κάνει παιδιά και τα ζόρια στη δουλειά της! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved