Μαρία Ηλιάκη: To στολισμένο σπίτι της και το στολίδι στο δέντρο αφιερωμένο στην κόρη της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: To στολισμένο σπίτι της και το στολίδι στο δέντρο αφιερωμένο στην κόρη της

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και η Μαρία Ηλιάκη φέτος θα περάσει τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής της μαζί με την κόρη της.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην κόρη της, αλλά και στη νέα τους καθημερινότητα ιδίως μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Η παρουσιάστρια έχει εδώ και καιρό κάνει τις προετοιμασίες για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της, με την χαρά της να μην κρύβεται.

Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει πως φέτος θέλει το ροζ χρώμα να κυριαρχεί στο στολισμένο της σπίτι λόγω της μικρής της.

Πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη στόλισε το σαλόνι του σπιτιού της και το αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα social media, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τα αγαπημένα της στολίδια και το δέντρο υπερπαραγωγή ενώ μέσα από stories της, τα οποία ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας (13-12) παρατηρήσαμε κι ένα υπέροχο στολίδι εξαιρετικά αφιερωμένο στην μικρή της.

Δες τις φωτό στη gallery

«Ήταν πολύ ωραίες οι μέρες στο μαιευτήριο, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο να τις ξαναζούσα! Είχαμε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με θέα τη λίμνη και τα χιονισμένα βουνά, Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν από πάνω να μας βοηθήσουν σε όλα.

Είχε ωραίο φαγητό, ήταν όλοι χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί, μου άλλαζαν το μωρό, μου το έφερναν να το θηλάσω. Τις πρώτες μέρες νόμιζα πως δεν ξυπνούν ποτέ μέσα στη νύχτα τα μωρά! Δεν παραπονιέμαι, όμως, και τώρα καλόβολη είναι», έχει πει η ίδια

Διαβάστε επίσης

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Η πρώτη βόλτα για Χριστουγεννιάτικα ψώνια με την... Αγιοβασιλίτσα κόρη τους!

Μανουσάκης: Από τη Ζυρίχη απευθείας στο πλατό του "Τι λες τώρα" - Άφωνη η Μαρία Ηλιάκη!

Καραβάτου – Ηλιάκη: Σοκαρισμένες άρχισαν να τσιρίζουν όταν είδαν φωτογραφία τους από το παρελθόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved