Γιώργος Τράγκας: Αύριο το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο - Η επιθυμία της οικογένειάς του
Showbiz

Γιώργος Τράγκας: Αύριο το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο - Η επιθυμία της οικογένειάς του

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ο Γιώργος Τράγκας, που έδινε μάχη με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Ο δημοσιογράφος είχε μπει σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς καθώς μετά την επιβάρυνση της καρδιακής λειτουργίας εμφάνισε επιδείνωση και στη νεφρική λειτουργία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα ανέφερε:

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα θα τελεστεί το μεσημέρι της Πέμπτης στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά.

Σε ανάρτησή του ο Εκπρόσωπος Τύπου Κ.ΕΛ.ΑΝ. αποκάλυψε πως η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα επιθυμεί αντί στεφάνων να γίνει δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.

«Πέμπτη 16/12 στη 1.00μμ, η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς. Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ» ήταν η ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε από κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Γιώργος Τράγκας: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

Γιώργος Λιάγκας: Λύγισε για τον θάνατο του Τράγκα: «Είχαμε μία συνομιλία πριν μπει στο νοσοκομείο…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved