Χριστούγεννα 2021: Οι πρώτες γιορτές της Άντζελας Γκερέκου χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο
Showbiz

Χριστούγεννα 2021: Οι πρώτες γιορτές της Άντζελας Γκερέκου χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Διαφορετικά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την Άντζελα Γκερέκου αφού στο πλευρό της δεν θα έχει τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της μουσικής, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών στις 19 Ιούλιου βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη, τόσο την σύζυγό του όσο και την κόρη του, Μαρία.

Κάθε χρόνο οι τρεις τους περνούσαν όμορφες στιγμές στο σπιτικό τους, με την ηθοποιό να φροντίζει να είναι όλα στην εντέλεια για τις γιορτές.

Στολισμός, δώρα, γευστικά εδέσματα και πάνω όλα ωραίες οικογενειακές στιγμές. Τα φετινά Χριστούγεννα όμως θα έχουν μια θλίψη, αφού οι δυο γυναίκες δεν θα έχουν κοντά τους παρά μόνο στη θύμησή τους τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άντζελα Γκερέκου έχει μια φωτογραφία από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπού ο Τόλης Βοσκόπουλος παρέα με την κόρη τους στόλιζαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μια φωτογραφία που σίγουρα θα φέρνει δάκρυα στα μάτια της ηθοποιού.

Δες φωτογραφίες τους

Η Άντζελα Γκερέκου, ήταν η γυναίκα που έμελλε να τον σημαδέψει όσο καμία άλλη και να του χαρίσει βέβαια και το πολυτιμότερο δώρο της ζωής του, την κόρη του Μαρία που γεννήθηκε ανήμερα τον 15αύγουστο του 2001.

Με την Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 και από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος απέκτησε την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, έχοντας στο πλευρό του σε κάθε βήμα του τις δύο σπουδαιότερες γυναίκες της ζωής του. Μαζί τους έζησε στιγμές ονειρεμένες σε ένα σπιτικό γεμάτο ευτυχία και αγάπη.
Αυτή που είχε μάθει να δίνει απλόχερα ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Άντζελα Γκερέκου: Πόζαρε αγκαλιά με τη μητέρα της και "έριξε" το Instagram - Το τρυφερό ποστ!

Άντζελα Γκερέκου: Οι αποκαλύψεις της για το βιβλίο του Τόλη που θα αφήσει εποχή

Άντζελα Γκερέκου: Η πρώτη της έξοδος τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη (Video & Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved