Στο «σφυρί» τέσσερα πορτρέτα του Michael Jackson
Showbiz

Στο «σφυρί» τέσσερα πορτρέτα του Michael Jackson

Μια φωτογραφία του Michael Jackson, στην οποία ο βασιλιάς της pop ποζάρει ως Αιγύπτιος Φαραώ πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Παρίσι έναντι 26.000 ευρώ (34.880 δολάρια).

Στο πορτρέτο αυτό, ο Jackson ποζάρει ως Φαραώ, φορώντας μια χρυσή κάπα και σκούρα γυαλιά ηλίου. Ο πίνακας πωλήθηκε σε έναν σχεδιαστή, ο οποίος και δήλωσε ότι ήταν θαυμαστής του M. Jackson από μικρός.

Στη συγκεκριμένη δημοπρασία, που έγινε την Δευτέρα, βγήκαν στο «σφυρί» τέσσερα πορτρέτα του M. Jackson, που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας ξανά.

Ένα δεύτερο πορτρέτο του Michael Jackson, στο οποίο ποζάρει με μπλε glitter γύρω από το αριστερό του μάτι, πωλήθηκε μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό για 25.000 ευρώ.

Επίσης, ένα έργο στο οποίο ο βασιλιάς της pop φοράει ένα μαύρο πουκάμισο και στέκεται μπροστά από μια οθόνη με πολύχρωμες χάντρες, δημοπρατήθηκε για 22.000 ευρώ.

Στην τέταρτη φωτογραφία, όπου ο Jackson εμφανίζεται να στέκεται μπροστά από μια κόκκινη κουρτίνα πωλήθηκε για 9.000 ευρώ.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες του M. Jackson ελήφθησαν το 1999 από έναν Γάλλο φωτογράφο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Michael Jackson είχε προσλάβει τον συγκεκριμένο φωτογράφο για να τραβήξει τις φωτογραφίες για το άλμπουμ του Invincible, που κυκλοφόρησε το 2001. Ωστόσο, οι φωτογραφίες αυτές δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας και η δισκογραφική εταιρεία του Jackson ουδέποτε τις χρησιμοποίησε.


Πηγή: totefteri

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved