Ξέσπασμα Τσαλίκη κατά Παναγιωτόπουλου: «Μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σας, είναι κακοποιητές!»
Showbiz

Ξέσπασμα Τσαλίκη κατά Παναγιωτόπουλου: «Μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σας, είναι κακοποιητές!»

Ο Γιώργος Τσαλίκης, με σχετικό του post στο Instagram, κατακρεούργησε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έκρινε τις πράξεις του, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα, που μας αφορά όλους.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το ενδιαφέρον τόσο του κοινού, όσο και των media κινείται γύρω από το όνομα του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος κατηγορείται για διάφορα αδικήματα από πρώην σύντροφό του, με την οποία ήταν ζευγάρι για περίπου δυο χρόνια.

Ο διάσημος τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, είναι αρκετά ενεργός στα social media, μέσα από τα οποία ενημερώνει το κοινό του όχι μόνο για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τις προσωπικές του απόψεις απέναντι σε πράγματα που συμβαίνουν στην επικαιρότητα. Ο ίδιος, με σχετικό του story στο Instagram πήρε ξεκάθαρη θέση απέναντι στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως η κοινωνία δεν δέχεται πλέον τέτοιες συμπεριφορές και της καταγγέλει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή κυκλοφορούν πολλοί σαν και αυτόν εκεί έξω, μην τους χαρίζετε ιδιωτικές στιγμές σε φωτογραφίες και βίντεο. Μέχρι να γίνει απόλυτο βίωμα σε όλους ότι δεν φοβόμαστε πια, μιλάμε!... Η κοινωνία δεν δέχεται πια τέτοιες συμπεριφορές ούτως ώστε όλο αυτό να λειτουργεί αποτρεπτικά σε κάθε ψυχανώμαλο, ανώριμο, απάνθρωπο, κακοποιητή»

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ gossip-tv:Άνθρωπος από το δημαρχείο Αλοννήσου μιλάει για τον γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Βίκυ Χατζηβασιλείου για Παναγιωτόπουλο: «Οι πολύχρονες καριέρες μπορεί να καταστραφούν σε μια νύχτα»

Κανάκης: Το μήνυμα για την πρώην σύντροφο του Παναγιωτόπουλου: Η επικοινωνία τους και το «ευχαριστώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved