Κρατερός Κατσούλης: Η απώλεια 15 κιλών και η νέα ζωή μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: Η απώλεια 15 κιλών και η νέα ζωή μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για τη ζωή του σήμερα, μετά και τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του αποκαλύπτοντας: «Έχασα 15 κιλά με πειθαρχία».

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τού είπε συλλυπητήρια για την πρώην πεθερά του, μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, εκείνος είπε:

«Οι άνθρωποι είναι οικογένεια έτσι και αλλιώς. Όταν παντρεύεσαι και κάνεις παιδιά η οικογένεια υπάρχει είτε χωρίσεις είτε όχι. Οι σχέσεις συνεχίζονται».

Στην ερώτηση για το πώς είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό με την παρουσιάστρια, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Δεν είναι τόσο μεγάλη αλλαγή ο χωρισμός, πιο πολύ ταλαιπωρούμαστε στη φαντασία μας, παρά στην πραγματικότητα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα για τα παιδιά μας».

Και συνέχισε: «Έχουν γραφτεί τέρατα για το χωρισμό μου με την Κατερίνα. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο σημαντικό. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Θέλει πάρα πολλή αγάπη και δουλειά για να ξεπεράσεις τα δικά σου «εγώ» και να βάζεις μπροστά τα παιδιά σου».

Ο Κρατερός Κατσούλης ανέλυσε το όλο θέμα τονίζοντας: «Στον χωρισμό μας με την Κατερίνα δεν έπαιξε κανένα ρόλο η καθημερινή τριβή στη δουλειά. Να μη φοβούνται τα ζευγάρια να δουλέψουν μαζί».

Αναφερόμενος στην απόφασή του να αποχωρήσει από το Πρωινό του Star πριν ολοκληρωθεί η περυσινή τηλεοπτική σεζόν, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Δεν θα έκανα ξανά πρωινό ζωντανό, γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, ούτε μυθοπλασία στο θέατρο, εμένα αυτό μου στοίχησε».

Όσο για το νέο τηλεοπτικό βήμα της πρώην συζύγου του, ο ηθοποιός είπε: «Είδα την καινούργια εκπομπή της Κατερίνας, θα πήγαινα καλεσμένος. Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα ή εύκολα ανάλογα με το πώς τα βλέπουμε».

Σε ό,τι αφορά τους φετινούς παρουσιαστές του πρωινού του Star, ο Κρατερός Κατσούλης επεσήμανε: «Έχω δει το πρωινό του Star. Δεν είναι αντικαταστάτες μου, είναι αξιοπρεπέστατοι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το gossip-tv στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη"! Οι λαμπερές παρουσίες!

Κρατερός Κατσούλης: «Άφωνος» on camera για τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Πλάκα κάνετε»

Κρατερός Κατσούλης: Επιστρέφει στο Star επτά μήνες μετά την αποχώρησή του - Η ανακοίνωση on air!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved