Συγκλονίζει η Σημίτη: «Έχασα τη δουλειά μου από “Στάθηδες”» - «Πάγωσαν» οι διαδικτυακοί της φίλοι
Showbiz

Συγκλονίζει η Σημίτη: «Έχασα τη δουλειά μου από “Στάθηδες”» - «Πάγωσαν» οι διαδικτυακοί της φίλοι

Η Αφροδίτη Σημίτη συγκλόνισε τους διαδικτυακούς της φίλους με την αποκάλυψη που έκανε ότι βίωσε και εκείνη σεξουαλική παρενόχληση

Η Αφροδίτη Σημίτη με αφορμή το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από την πολύκροτη υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μίλησε δημόσια για τη δική της ιστορία, την οποία έζησε μέσα σε μια μεγάλη εταιρεία που εργαζόταν.

Η ραδιοφωνική παραγωγός κατήγγειλε στον προϊστάμενό της ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφό της, όμως ο ίδιος κάλυψε τον εν λόγω κύριο, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του.

«Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω. Μη μασάτε κορίτσια! Ξεμπροστιάσετε τους! Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού.

Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου. Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Σημίτη.

Διαβάστε επίσης:

Άκρως αποκαλυπτική η Ελίνα Κέφη:«Έχω υπάρξει σε σχέση που υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά»

Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη on air αντίδραση μετά τον σάλο από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του

Παναγιωτόπουλος: Η απάντηση της πρώην συντρόφου του μετά το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Κανάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved