Νέες και ωραίες! Οι πρωτοεμφανιζόμενες κυρίες της TV για το 2021
Showbiz

Νέες και ωραίες! Οι πρωτοεμφανιζόμενες κυρίες της TV για το 2021

Το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις!

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, πολλά καινούργια προγράμματα βγήκαν στον αέρα!

Εκτός από τα καινούργια προγράμματα όμως είδαμε και πολλά φρέσκα πρόσωπα.

Πολλές μάλιστα είναι και οι κυρίες που φέτος έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην TV, έκλεψαν τις εντυπώσεις και όπως όλα δείχνουν ήρθαν για να μείνουν!

Ξεκινώντας από το GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου είναι αυτή που πήρε τη θέση της Βίκυς Καγιά και μπορεί να έχει πολλά χρόνια καριέρας στην πλάτη της, ήταν η πρώτη φορά που την είδε το ελληνικό κοινό.

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και υποδύεται την Μυρτάλη Βρεττάκου στη Γη της Ελιάς.
Μοναχοκόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου, γεωπόνος. Ένα κορίτσι με τσαγανό και πείσμα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Διεκδικεί την περιουσία που της έκλεψαν. Μοναδικές της αδυναμίες ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο και η θεία της, η Ιουλία, που τη μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα.

Και μπορεί στην αρχή να σύγκριναν όλοι την Αφροδίτη με τη μητέρα της, κατάφερε να αποδείξει ότι ήταν άξια για να πάρει τον ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Στην ίδια σειρά τώρα, η Αντιγόνη Νεοφύτου υποδύεται την Μαρίνα Σιδέρη.
Η καλύτερη φίλη της Μυρτάλης. Ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου. Έξυπνη και δυναμική κοπέλα. Ορφάνεψε νωρίς κι έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της.
Η ηθοποιός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο λόγω του ταλέντου της στην υποκριτική όσο και λόγω της εμφάνισής της.

Η Κόνη Μπιζιντή συμμετείχε στο House of fame και έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο λόγω της φωνής της όσο και λόγω της εμφάνισής της.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Λούτσα. Είναι μόλις 19 ετών, αλλά πολύ σίγουρη για το τι θέλει να κάνει στη ζωή της. Στην ερώτηση «Τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;», η Κόνη από πολύ μικρή, απαντούσε «Tραγουδίστρια», χωρίς πολλή σκέψη.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι και βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved