Σωτήρης Κοντιζάς: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί… γιατί κάποτε είχε μακριά μαλλιά!
Showbiz

Σωτήρης Κοντιζάς: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί… γιατί κάποτε είχε μακριά μαλλιά!

Αγνώριστος ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μια αναδρομή στα φοιτητικά του χρόνια, τότε που είχε ακόμη μακριά μαλλιά, έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Μαζί με δυο ακόμη συμφοιτητές του είχε ποζάρει σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε 13 χρόνια πριν στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστήμιου την ημέρα της αποφοίτησης τους. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε μεταξύ άλλων:

"Ο Σταύρος σήμερα είναι ο @le_pizzaiolo_tu_corazon στον Proveleggios και ο @nesapu.dim είναι o lead singer στους Honeybadger. Εγώ είμαι.. "με χωρίς" αυτήν την πλούσια κόμη. Τρίχες δηλαδή. Εσύ πού ήσουν 13 χρόνια πριν και ποιά ήταν τα όνειρα σου; ”, έγραψε ο ίδιος μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Δες τον στη gallery

Ο σεφ δεν έχει σπουδάσει μαγειρική αλλά είχε θητεύσει δίπλα στον καταξιωμένο σεφ Χριστόφορο Πέσκια.

«Έκανα κι εγώ στροφή κάποτε, σε τράπεζα δούλευα και τώρα είμαι εδώ. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει, δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις το δρόμος σου γιατί μετά δεν τον ονομάζεις δουλειά, είναι αυτό για το οποίο έχεις γεννηθεί», έχει πει ο ίδιος.

Γεννημένος στην Ιαπωνία, από Γιαπωνέζα μαμά και Έλληνα μπαμπά, σπούδασε οικονομικά, όμως τον κέρδισε η κουζίνα και η μαγειρική.

Διαβάστε επίσης

MasterChef: Τρεις chef – είδωλα και θεματοφύλακες της γεύσης έκαναν το πιο ανατρεπτικό τρέιλερ!

Κοντιζάς: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του και οι απίθανες οικογενειακές φωτογραφίες

Σωτήρης Κοντιζάς: Σπάνια εμφάνιση με τον κούκλο αδερφό του, Κοσμά – Απίστευτη ομοιότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved