Η Ελένη Τσολάκη στο gossip-tv: «Με ωρίμασε με τον δύσκολο τρόπο, δεν το έχω αφήσει πίσω μου»
Showbiz

Η Ελένη Τσολάκη στο gossip-tv: «Με ωρίμασε με τον δύσκολο τρόπο, δεν το έχω αφήσει πίσω μου»

Η Ελένη Τσολάκη έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις «σφαλιάρες» που μέχρι τώρα έχει «φάει» τηλεοπτικά.

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε αποκλειστικά στην Διονυσία Ζαπατίνα και την Κατερίνα Ζαζάνη στο Podcast Showbiz o’clock και έδωσε μία συνέντευξη από ψυχής.

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε τον λόγο που αποφεύγει τους παπαράτσι.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Έξι χρόνια είμαστε μαζί και δεν κατάλαβα πότε πέρασαν. Δηλαδή αν με ρωτήσεις λέω ''άντε πλάκα μου κάνεις αποκλείεται'', περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός, όταν είσαι καλά. Δεν προφυλάσσω (την σχέση) με την έννοια ότι δεν μιλάω ή δεν βγαίνω, κάνω ότι κάνουμε όλοι».

Και πρόσθεσε:«Δεν είναι άνετος προφανώς. Ούτε μέσα στη διάρκεια του χρόνου τον κάνει να αισθάνεται άνετα αυτή η προβολή. Είναι μίας άλλης νοοτροπίας, θέλω να είναι άνετος, δεν θα τον φέρω σε δύσκολη θέση».

Στη συνέχεια η Ελένη Τσολάκη απάντησε στο αν μετάνιωσε που έφυγε από το Happy Day ενώ αποκαλύπτει αν θα έκανε εκπομπή "απέναντι" στην Σταματίνα με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Όχι, δεν θα πήγαινα. Αν τώρα είμαι σε ένα κανάλι και είναι η μόνη πρόταση που έχω στα χέρια μου…θα το συζητούσα μαζί της».

Η Ελένη Τσολάκη δεν δίστασε να απαντήσει και στο πώς αντιμετώπισε τις «σφαλιάρες» που μέχρι τώρα έχει «φάει» τηλεοπτικά αλλά και στην αρνητική κριτική στα social media.

«Εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε κάτι που μπορούσε να με βοηθήσει να ξεπεράσω όλο αυτό που ένιωθα. Νομίζω μόνο ο χρόνος λειτούργησε εκεί. Με άλλαξε πολύ, σαν άνθρωπο και σαν παρουσιάστρια, με ωρίμασε που έπρεπε να μου το κάνει, δηλαδή με ωρίμασε με τον δύσκολο τρόπο δεν μπορώ να σου πω ότι το έχω αφήσει εντελώς πίσω μου».

Για την αρνητική κριτική στα social media είπε:«Δεν θέλεις απαραίτητα να μπεις στην θέση, όταν κάτι συμβαίνει και έχεις την πλήρη ευθύνη, δεν χρειάζεσαι δικαιολογία απαραίτητα, χρειάζεσαι να γίνει αποδεκτή η συγνώμη σου».

Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος: Φωτογραφίζει την Γαία Μερκούρη στην πιο... «άβολη» στιγμή της

Νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν 17 ετών και μου ζητούσε να τον φιλήσω» (Video)

Χριστίνα Ψάλτη: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Η φώτο από το κρεβάτι του πόνου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved