Λασκαράκη – Σουλτάτος: Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα (Photos)
Showbiz

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα (Photos)

Ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η ηθοποιός και ο μάγειρας ταξίδεψαν στη Ρώμη οι δυο τους και όπως χαρακτηριστικά έγραψε και η Βάσω «Μακριά από όλους για μία μέρα…»!

Το ζευγάρι ταξίδεψε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα στη στολισμένη Ρώμη και τόσο ο Λευτέρης όσο και η Βάσω δημοσίευσαν τα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα social media. Και τι στιγμιότυπα… Το ζευγάρι πόσταρε τις πιο τρυφερές φωτογραφίες του!

H Βάσω Λασκαράκη είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη όταν βρέθηκε καλεσμένη για τον σύζυγό της: «Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούνε. Τα πράγματα με οδηγούν σε αυτό γιατί μου το δείχνει η ζωή. Τι θα γινόταν αν συναντιόμαστε δέκα χρόνια πριν ή μετά; Αυτός ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή»!

Και είχε τονίσει: «Είχα πολλές ανασφάλειες, αγωνίες, όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα εμένα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το ότι θα το αφήσω να με πάει και όπου με πάει. Όταν αποφασίζεις ότι τα λάθη συμβαίνουν για να σε πηγαίνουν παρακάτω και όχι για να τιμωρείς τον εαυτό σου, είναι όλα πιο εύκολα».

Διαβάστε επίσης:

Λασκαράκη – Μενεγάκη: Είναι γειτόνισσες και κανόνισαν μάζωξη με τις οικογένειές τους (Video)

Δεν προλάβατε να στολίσετε; Πάρτε ιδέες! Οι 9 + 1 καλύτεροι στολισμοί στα σπίτια των celebrities!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved