Δεν προλάβατε να στολίσετε; Πάρτε ιδέες! Οι 9 + 1 καλύτεροι στολισμοί στα σπίτια των celebrities!
Showbiz

Δεν προλάβατε να στολίσετε; Πάρτε ιδέες! Οι 9 + 1 καλύτεροι στολισμοί στα σπίτια των celebrities!

Οι celebrities τη φετινή χριστουγεννιάτικη σεζόν μπήκαν στο κλίμα από νωρίς, με τα σπίτια τους να έχουν φωτιστεί με πολύχρωμα λαμπάκια και να έχουν στολιστεί με τον πιο κομψό τρόπο. 

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή του χρόνου και πολλοί είναι εκείνοι που μπαίνουν στο christmas mood από νωρίς και διακοσμούν τα σπίτια τους με το αγαπημένο τους decor, που αποτυπώνει και στοιχεία από τον χαρακτήρα τους. Είτε πιο minimal είτε πιο υπερβολικό, οι ιδέες που μπορεί να έχει κάποιος για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό είναι πολλές και... φωτεινές. Φέτος, οι επώνυμοι μπήκαν από νωρίς στο κλίμα, με τα σπίτια τους να έχουν μετατραπεί σε χριστουγεννιάτικες φωλιές.

Αθηνά Οικονομάκου: Το πολύχρωμο δέντρο και η χριστουγεννιάτικη στέκα της!

Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας διανύει μια υπέροχη φάση στην προσωπική της ζωή, μετά και τη γέννηση της κόρης της. Με τον Φίλιππο Μιχόπουλο είναι πολύ ευτυχισμένοι και η ίδια δεν διστάζει να το δείξει. Με σχετικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά ξενάγησε τους followers της στο σαλόνι του σπιτιού της, όπου δεσπόζει ένα πανύψηλο δέντρο με πολύχρωμες μπάλες και φωτάκια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το υπέροχο δέντρο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου:

Μαρία Ηλιάκη: Το δέντρο υπερπαραγωγή και τα υπέροχα στολίδια, που ζηλέψαμε!

Η παρουσιάστρια του MEGA έχει περιγράψει πολλές φορές πόσο υπέροχη είναι πλέον η καθημερινότητά της, μετά τον ερχομό του μωρού της και πόσο χαρούμενη και ολοκληρωμένη νιώθει με όλες αυτές τις αλλαγές. Η Μαρία Ηλιάκη, μέσα από σχετικό story στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους την αγαπημένη της γωνιά στο σπίτι της, όπου βρίσκεται το τεράστιο δέντρο της, με τα πιο όμορφα και cute στολίδια, που έκαναν πολλούς... να πάνε για ψώνια!

Δείτε παρακάτω το σχετικό story της παρουσιάστριας:

Λευτέρης Σουλτάτος - Βάσω Λασκαράκη: Μπήκαν από πολύ νωρίς στο christmas mood!

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz και ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα. Από πολύ νωρίς στόλισαν φέτος το σπίτι τους, κάτι που αποκάλυψε ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Instagram, αφού σε σχετικό story απαθανάτισε τη Βάσω Λασκαράκη να είναι πάνω στη σκάλα και να στολίζει ακόμα και τα πιο ψηλά σημεία του δέντρου. Το σπίτι τους έγινε υπέροχο, με τα πιο χριστουγεννιάτικα αρώματα και τα πιο φωτεινά λαμπάκια.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον στολισμό του σπιτιού τους:

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Έριξαν το Instagram με τα χριστουγεννιάτικα story τους!

Παρ' όλο που είναι μαζί τα τελευταία περίπου πέντε χρόνια, νιώθουν σαν να γνωρίστηκαν μόλις χθες. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα στόλισαν το σπίτι τους και μπήκαν στο απόλυτο christmas mood. Οι ίδιοι δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το χριστουγεννιάτικο σπίτι τους, όπου στο σαλόνι δεσπόζει ένα πανύψηλο και πολύχρωμο δέντρο, με όμορφα και ιδιαίτερα στολίδια. Το πιο ιδιαίτερο ήταν μια γυάλινη διάφανη μπάλα, όπου μέσα υπήρχε μια φωτογραφία του ζευγαριού.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσαν:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Σίσσυ Χρηστίδου: Το Instagram την "πρόδωσε" -It's the most wonderful time of the year

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει παραδεχτεί δημόσια ότι λατρεύει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο ανυπομονεί να έρθουν εκείνες οι μέρες που με τους γιους της και τους αγαπημένους φίλους της, θα στολίσει το σπίτι της και θα φτιάξει και γλυκά, για περισσότερο... άρωμα Χριστουγέννων. Η παρουσιάστρια, για άλλη μια χρόνια, μετέφερε στο σπίτι της το παραμυθένιο κλίμα των Χριστουγέννων, με το σαλόνι της να είναι το πιο christmas photo-friendly σημείο. Το απίθανο δέντρο της δεσπόζει σε μια γωνία από το σαλόνι της ενώ τα φωτάκια κυριαρχούν παντού στον χώρο.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: H κόρες της στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και «λιώσαμε»

Με τον σύζυγό της, Φώτη Μπενάρντο, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τις δυο κόρες τους και τα Χριστούγεννα ήρθαν αρκετά νωρίτερα στο σπίτι τους. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το υπέροχο δέντρο τους, απαθανατίζοντας τον Φώτη με τις κόρες τους να το στολίζουν και να το γεμίζουν λαμπάκια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Ήβη Αδάμου: Αγκαλιά με το δικό της "αστέρι", την κόρη της!

Η Ήβη Αδάμου με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, στόλισαν το σπίτι τους με χριστουγεννιάτικα στολίδια, αγκαλιά με την μικρή τους κόρη, στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από το λάμπερό και παραμυθένιο σπίτι της. "Εγώ και το αστέρι μου on mood of Christmas" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε στο σχετικό της ποστ:

Ιωάννα Τούνη: Το δέντρο της είναι λίγο μικρότερο από εκείνο της... πλατείας Αριστοτέλους!

Η γνωστή influencer πρόσφατα αγόρασε το δικό της σπίτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και μετά από ολική ανακαίνιση, κατάφερε να το μετατρέψει στο σπίτι των ονείρων της. Με τη βοήθεια του διακοσμητή της, στόλισαν με αριστοκρατικό τρόπο το εσωτερικό του σπιτιού της και η ίδια δήλωσε πραγματικά ενθουσιασμένη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Νατάσα Μποφίλιου: Σαν μικρό παιδί!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπήκε από αρκετά νωρίς στο χριστουγεννιάτικο mood, με το σπίτι της να είναι στολισμένο πολύ καιρό πριν από τα Χριστούγεννα. Η Νατάσα Μποφίλιου έχει δηλώσει ότι τα Χριστούγεννα νιώθει σαν μικρό παιδί και ότι λατρεύει τη διαδικασία του στολισμού. Στόλισε το σπίτι της παρέα με τον άντρα της και ύστερα δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Δείτε στην παρακάτω gallery το χριστουγεννιάτικο σαλόνι της:

Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά της οι καλύτεροι βοηθοί!

Η λαμπερή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διασικτυακούς της φίλους ότι κάθε χρόνο στολίζει αρκετά νωρίτερα από το καθιερωμένο, μετά από "συμφωνία" που έχει κάνει με τον μικρό Σάββα. Στολίζουν μια μέρα πριν από τα γενέθλιά της, στις 6 Νοεμβρίου, για να έχουν όλο το χρόνο να χαρούν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και τα λαμπάκια στο σπίτι τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Απίθανες εικόνες από το σαλόνι του σπιτιού της με... άρωμα Χριστουγέννων

Ιωάννα Τούνη: Στόλισε το σπίτι της και "έριξε" το Instagram!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αγκαλιά με την υπέροχη οικογένειά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved