Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! Απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως την κακοποιητική σχέση της Βέλλη
Showbiz

Μακρής: «Σπάει» τη σιωπή του! Απαντά σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως την κακοποιητική σχέση της Βέλλη

Χαμογέλα και Πάλι: Ο Άρης Μακρής σπάει τη σιωπή του και απαντάει σε όσους τον χαρακτηρίζουν ως την κακοποιητική σχέση που είχε αναφέρει η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη στο παρελθόν είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media, όπου κοινοποίησε την κακοποίηση και τον ξυλοδαρμό που υπέστη από προηγούμενη σχέση της. Όπως είχε δηλώσει η ίδια, επρόκειτο για γνωστό πρόσωπο, όμως δεν αποκάλυψε ποτέ το όνομά του.

Τα social media πήραν φωτιά μετά την αποκάλυψη αυτή και οι υποθέσεις τους στράφηκαν στην πιο γνωστή σχέση της, όταν ήταν ζευγάρι με τον Άρη Μακρή.

Με το όνομά του να μπαίνει στο στόχαστρο μετά τη δημοσιοποίηση της κακοποίησης, ο τραγουδιστής χθες απάντησε για πρώτη φορά σχετικά με αυτό το θέμα.

«Άργησα να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα χαμπάρι όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα σόσιαλ μίντια. Απλά δεν ήθελα να πάρω θέση, γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει καν νόημα», είπε.

Ο Άρης Μακρής δήλωσε ότι δεν τον ενόχλησε και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. «Εάν ήταν αλήθεια, θα με πείραζε», είπε.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Διαβάστε επίσης

Καινούργιου: «Σου απαντάει στα μηνύματα η Μαρινέλλα και η Άννα Βίσση και δεν σου απαντάει η Βέλλη;»

Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι…» - Η στήριξη του Τζέιμς!

Βέλλη: Η συγκλονιστική φωτογραφία με μώλωπες μετά από περιστατικό βίας πρώην συντρόφου της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved