Μαρία Μιχαλόπουλου: Το χειρουργείο και οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επέμβαση
Showbiz

Μαρία Μιχαλόπουλου: Το χειρουργείο και οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επέμβαση

Επέμβαση στο χέρι της έκανε η Μαρία Μχαλοπούλου ή όπως την είχαμε πρωτογνωρίσει η Μαρία η αγρότισσα.

Η πρώην παίκτρια της Φάρμας, χειρούργησε το αιμαγγιώμα που έχει στο χέρι της, ένα σημάδι εκ γενετής και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες.

«Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγιωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγιωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε καλή αναρωση Γτ θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση 🖤🤍», έγραψε η ίδια.

Δες τις φωτογραφίες

Η Μαρία Μιχαλοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό είχε πει:

«Αυτό που έχω στο χέρι δεν είναι τραυματισμός, είναι αιμαγγείωμα. Μπερδεμένες φλέβες, έτσι γεννήθηκα. Πολλοί μου λένε ότι είναι τατουάζ. Αντιμετωπίζεται αλλά δεν έχω προλάβει ακόμη να το κάνω. Το χέρι μου πρήζεται, συσσωρεύεται το αίμα και δεν λειτουργεί σωστά το κυκλοφορικό. Δεν είναι μεγάλο ζόρι αλλά δεν είναι και λειτουργικό. Τα παιδιά στη Φάρμα με βοήθησαν να μην το κουράζω»

Διαβάστε επίσης

Η Φάρμα: Η αποκάλυψη της Μιχαλοπούλου για τα σημάδια στα χέρια της και το bullying για το κορμί της

Μιχαλοπούλου: Η Μαρία η αγρότισσα έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι άλλος άνθρωπος! Η πρώτη φωτό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved