Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το... τρομακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που την στοιχειώνει μέχρι και σήμερα
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το... τρομακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που την στοιχειώνει μέχρι και σήμερα

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τρομακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε η μητέρα της και την στοιχειώνει μέχρι και σήμερα.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογενειακή παράδοση των φρέσκων δέντρων, αλλά και την ανατροπή που έκανε η μητέρα της στο στολισμό με ένα δέντρο που έμοιαζε να έχει έρθει από άλλο πλανήτη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:«Η μαμά ήθελε να στολίζει μικρά ζωντανά δεντράκια γιατί μετά τα έπαιρνε και τα φύτευε στο χωριό. Οπότε εγώ με τον αδελφό μου κάναμε παράπονα πως των άλλων τα δέντρα είναι καλύτερα από το δικό μας που ήταν πάντα πολύ κλασικά στολισμένο από τη μαμά μου. Με κόκκινες γυάλινες μπάλες, ποπ κορν γιρλάντα και κόκκινος ρώσικος τρούλος για κορυφή. Ήταν ο κλασικός στολισμός που της άρεσε και το δέντρο να είναι ζωντανό. Η μαμά μου, επειδή ήταν πάρα πολύ έξυπνος ο τρόπος που μας μάθαινε ότι υπάρχουν όρια, δηλαδή ήταν πολύ ξεκάθαρο».

Και πρόσθεσε:«Μετά από πολύ γκρίνια, ξυπνάμε μια μέρα και μας περίμενε ένα ψεύτικο ασημένιο δέντρο, με ασημένια στολίδια και ασημένια βροχή με πολλά πολλά λαμπάκια. Πνιγμένο το δέντρο, δεν ξέραμε με τον αδελφό μου που ήμασταν 6-7 χρονών αν ήταν δέντρο ή αν ήταν ούφο από ταινία του Σπίλμπεργκ που ήρθε να μας απαγάγει.

Έτσι μάθαμε ότι τα Χριστούγεννα είναι θαλπωρή και αγάπη και δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του δέντρου. Πρέπει να εκτιμάς ότι η μαμά σου μπήκε σε μια διαδικασία που ενώ δουλεύει να σου στολίσει και να σου πάρει δώρα, μέχρι εκεί.

Δεν της ξαναείπαμε ποτέ τίποτα για το δέντρο, το στόλιζε το σπίτι έτσι όπως ήθελε και μάθαμε και εμείς ότι στα δικά μας σπίτια στολίζουμε όπως θέλουμε και τα παιδιά μας θα πρέπει να είναι και ευτυχισμένα που έχουν ένα στολισμένο σπίτι».

Τέλος δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς αυτό το δέντρο την έχει στοιχειώσει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βανδή: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα!»

GNTM τελικός: Η μεγάλη βραδιά έφτασε! Συγκίνηση και δυνατές επιδόσεις πριν την ανάδειξη του νικητή

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» με τον Λεβεντογιάννη: «Πώς είναι δυνατόν; Συγγνώμη που σε ρωτάω»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved