Θανάσης Ευθυμιάδης: Χορεύει ημίγυμνος στα χιόνια - «Σάστισαν» στο Instagram (video)
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Χορεύει ημίγυμνος στα χιόνια - «Σάστισαν» στο Instagram (video)

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι λάτρης της φύσης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, στιγμιότυπα από τον νέο τρόπο ζωής του.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης τα τελευταία χρόνια, έχει επιλέξει να ζει μία εναλλακτική καθημερινότητα μαζί τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς και τις δύο κόρες τους, ζώντας κοντά στη φύση και μακριά από κάθε είδους ρουτίνας και "πρέπει".

Ο ηθοποιός πλέον είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις συνεργασίες του και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο ευζήν, θέμα με το οποίο θα ασχολείται και η εκπομπή την οποία θα παρουσιάζει με τίτλο "Ρίζες" στο Mega.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης κάνει βουτιές στα παγωμένα νερά ποταμού μέσα στο καταχείμωνο, τρώει και πίνει μόνο ό,τι είναι από τη φύση και δεν μπορεί να ζει μακριά από το πράσινο.

Αυτή τη φορά ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο απεικόνιζεται να χορεύει ξυπόλυτος και χωρίς μπλούζα στα χιόνια.

«Η χαρά ποτέ δεν ήταν και πότε δεν θα είναι ένα συναίσθημα που εξαρτάται από εξωτερικό παράγοντα. Τύπου : θα είμαι χαρούμενος όταν αποκτήσω το τάδε αμάξι, τάδε σπίτι, τάδε σύντροφο κλπ. Η χαρά Πάντα βρίσκεται στο εδώ και τώρα, η χαρά πάντα πηγάζει μέσα από την καρδιά μας! Μικρά καθημερινά θαύματα που απλόχερα προσφέρει η ζωή.

Οι χιονονιφάδες που πέφτουν στο δέρμα μου, το μαλακό χιόνι κάτω από τις πατούσες.. Ευχαριστώ. Στο βιβλίο "Μια όμορφη μέρα", θυμίζω (με απλά λόγια). Πως να συνδεθείς με την πηγαία χαρά που βρίσκεται μέσα σε όλους μας.

Για όσους σκέφτονται: πάλι ο τρελός γυμνός στα χιόνια, το σώμα μας είναι φτιαγμένο να εκτίθεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες! Μη φοβάσαι το κρύο. Σε κάποιες χώρες, τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά να παίζουν με μαγιό στα χιόνια για καλή υγεία» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το... τρομακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που την στοιχειώνει μέχρι και σήμερα

Ο Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βανδή: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα!»

Γενέθλια για την Άννα Βίσση! Η ηλικία και οι σημαντικότεροι σταθμοί στη ζωή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved