Σοφία Καρβέλα: Η μητέρα της, Άννα Βίσση, έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο!
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Η μητέρα της, Άννα Βίσση, έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο!

Η Άννα Βίσση κλείνει σήμερα τα 64 της χρόνια και παραμένει μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς Ελληνίδες τραγουδίστριες, με τεράστιο φαν κλαμπ, που κάθε χρόνο αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες iconic τραγουδίστριες, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει και το στυλ της στο αρκετά πιο ανατρεπτικό, κάτι που, όπως φαίνεται, της έχει κάνει πολύ καλό, μιας και οι θαυμαστές της πληθαίνονται αρκετά συχνά.

Η Άννα Βίσση είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ελληνίδες τραγουδίστριες, με περισσότερα από 40 χρόνια στη μουσική βιομηχανία και με εμπορικές επιτυχίες, οι οποίες ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Σήμερα (20-12) έχει τα γενέθλιά της και από πολύ νωρίς το πρωί έχει δεχτεί καταιγισμό μηνυμάτων, με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που την έχουν λούσει από ευχές για ακόμα μια χρονιά με μουσικές επιτυχίες, υγεία, όμορφη διάθεση και οτιδήποτε άλλο επιθυμεί.

Η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, επέλεξε να της ευχηθεί, πέρα από προσωπικά και δημόσια, μέσα από το Instagram. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της μητέρας της στον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας στην λεζάντα: "A star, the brightest one, was born. I’m your biggest fan. Happy Birthday mommy".

Οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία η μια στην άλλη. Η Άννα Βίσση σχολίασε στην φωτογραφία της κόρης της: «Μόνο εσύ μπορείς να με κάνεις να νιώθω τόσο αληθινή και πως αγαπιέμαι. Και μετά γίνομαι ένα μικρό κορίτσι που σβήνει τα κεράκια της και εύχεται να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Γενέθλια για την Άννα Βίσση! Η ηλικία και οι σημαντικότεροι σταθμοί στη ζωή της

Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

Συναυλία Panik Records:Η Μελέτη τραγούδησε με την Βίσση - Δείτε το στιγμιότυπο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved