Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν ανέχομαι συμπεριφορές που με μειώνουν»
Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν ανέχομαι συμπεριφορές που με μειώνουν»

Η Αφροδίτη Λιάντου έχει ξεχωρίσει με την ερμηνεία της στην σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκάλυψε για τον ρόλο της: «Εχω πολλές ομοιότητες με τη Μυρτάλη. Σίγουρα, όμως, δεν είμαι το υπομονετική και ανεκτική όπως ο ρόλος μου. Ως άνθρωπος βάζω τα όρια μου και δεν ανέχομαι συμπεριφορές που με μειώνουν. Αυτό, όμως, σιγά-σιγά αλλάζει στον ρόλο μου και θα δούμε τη Μυρτάλη να αλλάζει αρκετά στην πορεία», αποκάλυψε.

Παραδέχθηκε πως η δουλειά του ηθοποιού δεν είναι εύκολη. «Ως ρόλο μου έχουν τύχει αρκετές σκηνές που με δυσκόλεψαν, αλλά μου αρέσει που δοκιμάζω τον εαυτό μου σε καινούργια πράγματα. Για παράδειγμα, οι σκηνές της απαγωγής ήταν αρκετά δύσκολες και πρωτόγνωρες για εμένα. Ομως, η πιο δύσκολη σκηνή που έχω κάνει δεν έχει παιχτεί ακόμη στην τηλεόραση». Αν μπορούσε να επιλέξει τον επόμενο ρόλο της, αυτός θα ήταν διαφορετικός, «θα μου άρεσε να παίξω έναν ρόλο κόντρα σε εμένα και στον χαρακτήρα μου. Να βγω λίγο έξω από τα νερά μου και να δοκιμάσω κάτι τελείως διαφορετικό», είπε. Η τηλεοπτική Μύρταλη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Μαλτέζου και, όπως φαίνεται, το ζευγάρι διανύει την καλύτερη του φάση. «Ο σύντροφος μου την παρακολουθεί τη σειρά και του αρέσει αρκετά. Συνήθως η κριτική που μου κάνει είναι θετική», τονίζει, ενώ σχετικά με το αν σκέφτηκε ποτέ να μη δημοσιοποιήσει τη σχέση της λόγω της σειράς είναι ξεκάθαρη: «Θα ήταν άσχημο να το παίζω ελεύθερη και να κρύβω τη σχέση μου, τόσο για μένα όσο και για τον σύντροφο μου. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο».

Φοβάται μήπως... ξεφύγει; «Οχι, δεν φοβάμαι ότι θα ξεφύγω, δεν έχω λόγο να το κάνω. Είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες, απλώς τυχαίνει να λαμβάνουμε την επιβράβευση και την αγάπη του κόσμου πιο γρήγορα απ' ό,τι σε άλλες δουλειές που δεν είναι μπροστά στα φώτα. Κάνω κάτι που μου αρέσει και πάντα θα θέλω να το κάνω και καλύτερα. Αν επαναπαυτώ και ψωνιστώ, εκεί θα σταματήσει και η εξέλιξη μου». Τέλος, η Αφροδίτη Λιάντου μοιράστηκε το όνειρο της. «Η μουσική είναι κάτι που αγαπώ πολύ και θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι επαγγελματικά για όσο με κάνει χαρούμενη και με γεμίζει. Το όνειρο μου είναι μια μέρα να τραγουδήσω σε μια μεγάλη σκηνή ένα δικό μου τραγούδι και ο κόσμος από κάτω να το τραγουδάει μαζί μου», κατέληξε στο Secret.

Διαβάστε επίσης:

Στο Κολωνάκι για βόλτα η Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου - Η τρομερή ομοιότητά τους

Αφροδίτη Λιάντου: Η Μυρτάλη από τη Γη της Ελιάς, ο σύντροφος, το τατουάζ και το...metoo! (Video)

Αφροδίτη Λιάντου: «Στη Γη της Ελιάς έρχονται στιγμές που νιώθω πως δεν αντέχω άλλο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved