Αλμπάνης: Ματαιώθηκε η παράσταση όπου πρωταγωνιστεί! Το πρόβλημα υγείας και η αγωνία για τον covid!
Showbiz

Αλμπάνης: Ματαιώθηκε η παράσταση όπου πρωταγωνιστεί! Το πρόβλημα υγείας και η αγωνία για τον covid!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης με μία λιτή του ανακοίνωση στο instagram αποκάλυψε ότι ματαιώθηκε η παράσταση Νιζίνσκι στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Temus Verum, το οποίο σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λάλος. 

Ο ηθοποιός στην ανακοίνωσή του αποκάλυψε επίσης ότι ο λόγος έχει να κάνει με πρόβλημα υγείας που τού παρουσιάστηκε και ακόμα δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι πρόκειται για κορονοϊό ή όχι.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην ανακοίνωσή του:

«Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς από χθες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στο θέατρο Tempus Verum.

Παρ' όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την Covid-19 σε περίπτωση που είχατε προμηθευτεί εισιτήρια για την αποψινή παράσταση, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε... για να σας εξυπηρετήσουν ανάλογα.

«Ζητώ μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη για την αναστάτωση και ελπίζω την κατανόησή σας... Θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω γρήγορα καλά...».

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι νεοτέρας η παράσταση δεν θα ανέβει. Ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος έχει πολύ καλή επαφή με τους followers του, θα τους ενημερώσει εγκαίρως για τις κινήσεις του και φυσικά για τα νεότερα για την υγεία του που αυτόν τον καιρό δεν είναι και στα καλύτερά της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Aντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Ακόμα έχω σοβαρούς πόνους»

Λάλος: Εκτός από τον Σασμό σκηνοθετεί τον Αλμπάνη στο θέατρο και το gossip-tv πήγε στην πρεμιέρα

Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι η εποχή που οφείλουμε να είμαστε εξωστρεφείς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved