Θανάσης Πάτρας: «Δεν με κάνει τίποτα πια να αισθάνομαι άβολα τηλεοπτικά»
Showbiz

Θανάσης Πάτρας: «Δεν με κάνει τίποτα πια να αισθάνομαι άβολα τηλεοπτικά»

O Θανάσης Πάτρας βρίσκεται στην παρέα της Ελεονώρας Μελέτη στην καθημερινή εκπομπή «Μega Καλημέρα».

Ο ίδιος μίλησε για το πώς αισθάνεται στην καινούργια του τηλεοπτική παρέα και για όσα του αρέσουν αλλά και όσα τον κάνουν να νιώθει άβολα στην εκπομπή.

Πώς αισθάνεσαι στην καινούργια σου τηλεοπτική παρέα;

Αισθάνομαι εξαιρετικά, περνάμε πολύ όμορφα. Είναι μια ωραία χρονιά για όλη την τηλεόραση, δεδομένου ότι υπάρχει πληθώρα προγραμμάτων. Φέτος, μιλάμε για μια πλήρως ανταγωνιστική τηλεόραση, με πολλά προγράμματα για όλα τα γούστα. Η τηλεόραση άλλωστε, είναι σαν σούπερ μάρκετ, πρέπει να έχει τα πάντα μέσα. Οι επιλογές αυτή τη χρονιά είναι πάρα πολλές και αυτό είναι ευχάριστο. Εμείς πηγαίνουμε καλά και μας χαροποιεί πολύ. Είμαστε μια δεμένη ομάδα.

Η παρέα είναι αρκετά έμπειρη. Αυτό κάνει τη δουλειά σας ευκολότερη;

Η συνεργασία ανθρώπων με εμπειρία κάνει τη ζωή μας σίγουρα ευκολότερη. Οταν όλοι έχουμε κοινό στόχο, τότε π εμπειρία είναι καθοριστική.

Ισχύει ότι με την Ελεονώρα Μελέτη είχατε ξανασυζητήσει για συνεργασία;

Εγώ δεν γνώριζα πως η Ελεονώρα με είχε προτείνει για μια συνεργασία στο παρελθόν. Το έμαθα πρόσφατα και δεν σου κρύβω ότι με χαροποίησε. Η σχέση μας είναι εξαιρετική εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της επαγγελματικό:, αλλά και προσωπικά.

Στην εκπομπή τι σου αρέσει και τι σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα;

Δεν με κάνει τίποτα πια να αισθάνομαι άβολα τηλεοπτικά, θεωρώ ότι ο καθένας οτιδήποτε κάνει το κάνει με τον δικό του τρόπο. Κοντεύω στα 50 και είμαι μετριοπαθής άνθρωπος, πάντα μπαίνω στα παπούτσια του άλλου, οπότε αυτό που θα ηώ θα είναι μελετημένο και με σκοπό να κρίνει την πράξη και όχι τον χαρακτήρα του άλλου. Σκοπός όλων μας είναι να αποδομήσουμε το κοινωνικό σχόλιο, το οποίο είχε γίνει φτηνό κουτσομπολιό, αλλά δεν μας αφορά αυτό.

Στην ωριμότητα έπαιξε ρολό και η δημιουργία οικογένειας;

Νομίζω ότι πάντα σκεφτόμουν σε αυτή τη φόρμα. Η οικογένεια ήρθε να μου υποδείξει πολλά πράγματα. Βλέποντας έναν διάδοχο, αυτομάτως μεγαλώνεις. Καταλαβαίνεις ότι μπαίνεις σε δεύτερη μοίρα και αυτό σε κάνει ωριμότερο και ως προς τον εαυτό σου, αλλά και ως προς το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Πάτρας: «Η Φάρμα με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών καναλιών»

Mega Καλημέρα για αναχώρηση των Survivors: «Είναι κουκουλωμένοι! Είναι τρομακτική η εικόνα»!

Ελένη Μενεγάκη: «Μπήκε τρέχοντας στο καμαρίνι και… «έμεινα παγωτό»»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved