Θανάσης Πάτρας: Γνώρισα στον δρόμο μου ελάχιστους «Αϊ-Βασίληδες»
Showbiz

Θανάσης Πάτρας: Γνώρισα στον δρόμο μου ελάχιστους «Αϊ-Βασίληδες»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για το πώς βλέπει την τηλεόραση μετά την επιστροφή του.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη, ανέφερε επίσης αν πήγε στη «Φάρμα» προκειμένου να «κλειδώσει» το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του.

Για μια περίοδο αποστασιοποιήθηκες από την τηλεόραση. Πώς τη βλέπεις μετά την επιστροφή σου;

Δεν είμαι από αυτούς που αναθεματίζουν την τηλεόραση. Δεν θα σου πω ότι είναι η τηλεόραση που μας αξίζει, αλλά έχει βελτιωθεί αρκετά. Είναι ένα μέσο που αγαπάμε να μισούμε, που μας συσπειρώνει και μας πολώνει, γιατί έτσι λειτουργεί ο δημόσιος1 λόγος εκ των πραγμάτων.

Στη «Φάρμα» πήγες προκειμένου να «κλειδώσεις» το επόμενο τηλεοπτικό βήμα σου;

Η «Φάρμα» ήταν ένα βήμα για την επανένταξη μου στα πράγματα. Δεν ήμουν ανενεργός εντελώς, έκανα ραδιόφωνο και συζητούσα πράγματα στην τηλεόραση, είτε δικές μου προτάσεις είτε κάτι άλλο, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν αυτές οι συνεργασίες. Αυτό που αποκόμισα από τη «Φάρμα» ήταν θετικό έκτου αποτελέσματος γιατί θα μπορούσα να έχω πάει και να ήταν αρνητικό το πρόσημο. Με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών και μου έδωσε τη δυνατότητα φέτος να έχω μια τηλεοπτική παρουσία και νομίζω ότι είναι θεμιτό όλο αυτό. Το ότι μια τηλεοπτική επιτυχία σε επανατοποθετεί είναι γεγονός και δεν ισχύει μόνο για εμένα. Δεν μπήκα στη «Φάρμα» για να συστηθώ.

Εχεις υιοθετήσει κάποιες συνήθειες της εξοχής;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πιο ήρεμος σε σχέση με πριν, πολύ πιο γειωμένος και βλέπω τα πράγματα στη διάσταση που τους αναλογεί. Εχω ένα εντελώς διαφορετικό φίλτρο σε σχέση με αυτό που είχα πριν μπω στη «Φάρμα».

Ποιες είναι, τελικά, οι σκέψεις σου για τη δουλειά του παρουσιαστή;

Έχοντας μια πορεία «καρδιογραφήματος», γιατί είναι διαφορετικό να έχεις μια φλατ πορεία, διαφορετικό να έχεις μια συνεχόμενη ανοδική πορεία και διαφορετικό όταν είναι δύο χρόνια καλά, ένα όχι καλά και αυτό να επαναλαμβάνεται. Εγώ σκεφτόμουν πάντα τη σημαντικότητα ενός γιατρού που σώζει ζωές και, παρόλο που θεωρώ σημαντικό να κρατάς συντροφιά σε πολύ κόσμο, θεωρούσα ότι ήταν απλά μια δουλειά. Εξάλλου, η δουλειά του παρουσιαστή έχει ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημα: είναι εφήμερη. Ενας ηθοποιός, μπορεί να παίξει μόνο σε μια καλή ταινία και να τον θυμούνται για μια καλή δουλειά για πολλές δεκαετίες. Ο παρουσιαστής μπορεί, να κάνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης αλλά σε λίγα μόλις χρόνια αυτό να έχει ξεχαστεί.

Γνώρισες στον δρόμο σου «Αϊ-Βασίληδες», δοτικούς ανθρώπους;

Ναι, ελάχιστους. Γνώρισα και γαλαντόμους και δοτικούς ανθρώπους και ανθρώπους που ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν. Η ζωή τα έχει όλα και, όταν υπάρχουν άνθρωποι που φωτίζουν τον δρόμο σου, είναι σημαντικό. Βέβαια, υπάρχουν και οι άνθρωποι που είναι συμφεροντολόγοι και δόλιοι.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Πάτρας: «Η Φάρμα με βοήθησε, με ξαναέβαλε στο μυαλό κάποιων στελεχών καναλιών»

Mega Καλημέρα για αναχώρηση των Survivors: «Είναι κουκουλωμένοι! Είναι τρομακτική η εικόνα»!

Ελένη Μενεγάκη: «Μπήκε τρέχοντας στο καμαρίνι και… «έμεινα παγωτό»»! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved