Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε με το αυτοκίνητο από το σπίτι του – Πληροφορίες ότι πάει να παραδοθεί
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε με το αυτοκίνητο από το σπίτι του – Πληροφορίες ότι πάει να παραδοθεί

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά το ένταλμα του αυτοφώρου φέρεται ότι πάει να παραδοθεί στην αστυνομία.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την ώρα που «αναζητείται» από την Αστυνομία μετά από την καταγγελία που έκανε χθες (21/12) μια 23χρονη γυναίκα, η οποία σε ηλικία 18 χρονών είχε συνάψει σχέση με τον παρουσιαστή και είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα απαθανατίστηκε από το thes.gr να βγαίνει από το σπίτι του, να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να φεύγει. Πληροφορίες του τοπικού Μέσου αναφέρουν πως ο παρουσιαστής φέρεται να πηγαίνει να παραδοθεί.

Μάλιστα γίνεται λόγος πως το αυτοκίνητο του Στάθη Παναγιωτόπουλου ακολουθεί περιπολικό.

Δείτε το βίντεο.

Να σας θυμίσουμε πως ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος ενός από τα θύματα ανέφερε πως πιθανώς και εντός της ημέρας θα συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως αναφέρθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Μega, σύμφωνα με τον δικηγόρο, αργά το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

«Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών» και «νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις», ανέφερε ο ίδιος.

Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι αν συλληφθεί, θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Νωρίτερα, ο ποινικολόγος αποκάλυψε πως τα ροζ βίντεο είναι εννέα: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο».

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για τη σύλληψή του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για τη σύλληψή του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τελευταία εξέλιξη: Κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved