Σάκης Τανιμανίδης: Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή; Η νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο!
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή; Η νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε σήμερα (22-12) το πρωί πως έχει ενταχθεί ευσπευσμένα στο νοσοκομείο και πριν από λίγο δημοσίευσε σχετική φωτογραφία, στην οποία αναφέρει νεότερα για την υγεία του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και εδώ και λίγο καιρό πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ύστερα από την ημέρα που έγινε πρώτη φορά μπαμπάς και ήρθαν στον κόσμο οι δυο κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η σχέση τους είναι μοναδική, όπως δηλώνουν και οι ίδιοι σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που παραχωρούν κατά καιρούς. Φέτος, ο Σάκης παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμνη σεζόν το ριάλιτι της "Φάρμας", ένα πρότζεκτ που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πολύ και το στηρίζει. Ο Σάκης Τανιμανίδης μας ανησύχησε σήμερα το πρωί, μετά από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λαγαριασμό στα social media ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, γράφοντας σε σχετική του λεζάντα: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!»

Οι διαδικτυακοί του φίλοι τον ρώτησαν τι ακριβώς συμβαίνει με την κατάστασή του και αν είναι κάτι αρκετά σοβαρό, ενώ ο ίδιος μέχρι και πριν από λίγη ώρα, δεν είχε κάνει κάποια δημοσίευση, ώστε να μας δώσει λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμβαίνει και πρέπει να νοσηλευτεί.

Πριν από λίγη ώρα όμως, ο Σάκης ξεκαθάρισε το τοπίο, μέσα από σχετικό story που δημοσίευσε στο Instagram, λέγοντας: «Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής - Βίντεο από το κρεβάτι του πόνου

H Φάρμα: Ο Τανιμανίδης μπήκε στο σπίτι και άρχισε να μοιράζει ποινές! Η παίκτρια που αποβλήθηκε!

Χριστίνα Μπόμπα: Διάβασε παραμύθια αγκαλιά με τις κόρες της- Το post που "έριξε" το Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved