Κατερίνα Στικούδη: Ο άντρας της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο!
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Ο άντρας της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με τον πιο τρυφερό τρόπο!

Η Κατερίνα Στικούδη νιώθει πιο ερωτευμένη από ποτέ και δεν το κρύβει, αφού με κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη και τον θαυμασμό προν τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, κάτι που δεν το έκρυψαν και ποτέ, αφού η σχέση τους μετά περισσότερα από 12 χρόνια και όλα μεταξύ τους είναι όπως τη πρώτη φορά.

Μάλιστα, πριν από δύο μήνες περίπου, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έγιναν για πρώτη φορά γονείς και απέκτησαν ένα πανέμορφο αγοράκι, που όπως αποκάλυψαν, θα τον βαφτίσουν Βύρωνα. Ο Βαγγέλης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Κατερίνα θέλησε να του ευχηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram.

Άλλωστε, καθημερινά η ίδια ποστάρει φωτογραφίες όχι μόνο από τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και από την προσωπική της ζωή, ενημερώνοντας τους followers της, για τις όμορφες στιγμές, που πρωταγωνιστούν στη ζωή της. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε φωτογραφία από εκείνη και ο σύζυγός της είχαν μόλις γυρίσει από το μαιευτήριο και τα χαμόγελά στο πρόσωπό τους τα μαρτυρούν όλα.

Η Κατερίνα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Χρόνια σου πολλά , να τα εκατοστήσεις!! Ποτέ πέρασαν 12,5 χρόνια ούτε που το κατάλαβα κι αυτό γιατί κάνεις την κάθε μου μέρα τόσο ξεχωριστή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο ..
Σ αυτή τη φωτογραφία δεν είμαστε 2 .. αλλά 3 και στον νέο σου ρόλο είσαι υπέροχος .. συγκινητικός .. εγώ και ο Βυρωνας θα Σ αγαπάμε για πάντα !!"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη προβολή της ταινίας The Bachelor 4! Στικούδη, Γερονικολού και Ταραμπάνκο μονοπώλησαν τα φλας

Παναγιώταρου – Στικούδη: Φόρεσαν παρόμοιο φόρεμα, εσύ το παρατήρησες; (Photos)

H επιστροφή του Blackout στον Alpha και η πρόταση σε Ζαρίφη και Στικούδη για την παρουσίαση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved