Ο Αντίνοος Αλμπάνης επιστρέφει στη σκηνή ως Νιζίνσκι με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λάλο
Showbiz

Ο Αντίνοος Αλμπάνης επιστρέφει στη σκηνή ως Νιζίνσκι με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λάλο

Από τη Δευτέρα 27/12, στο «Tempus Verum», στις 21:00 - Ο Αντίνοος Αλμπάνης το ανακοίνωσε μέσα από το post του στο Instagram.

O Αντίνοος Αλμπάνης, μετά την περιπέτεια της υγείας του, με ένα post στο Instagram, μας ενημερώνει ότι επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Νιζίνσκι, η προφητεία της φωτιάς» του Χριστόφορου Χριστοφή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου, στο θέατρο «Tempus Verum – Εν Αθήναις», τη Δευτέρα 27/12.


Ο αγαπημένος ηθοποιός γράφει στο post του:
«Αγαπημένοι μου φίλοι γεια! Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου. Έπειτα από 3 μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου. Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines. Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι».



Η ζωή του πιο διάσημου χορευτή του δυτικού κόσμου, αποτελεί την πρώτη ύλη για το έργο «Νιζίνσκι, Η προφητεία της φωτιάς» του Χριστόφορου Χριστοφή, που παρουσιάζεται με επιτυχία στο θέατρο «Tempus Verum – Εν Αθήναις», κάθε Δευτέρα και Τρίτη , στις 21:00, με τον Αντίνοο Αλμπάνη στον ομώνυμο ρόλο.
Η παράσταση , που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λάλος, στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2022 θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο «Αριστοτέλειον».
Παίζουν: Αντίνοος Αλμπάνης, Κρίστελ Καπερώνη, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Γιάννης Κατσιμίχας, Νίκος Χορταριάς.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Aντίνοος Αλμπάνης για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Ακόμα έχω σοβαρούς πόνους»

Λαμπεροί επώνυμοι στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Νιζίνσκι – Η προφητεία της φωτιάς»

Αλμπάνης: Ματαιώθηκε η παράσταση όπου πρωταγωνιστεί! Το πρόβλημα υγείας και η αγωνία για τον covid!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved