Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα: «13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ»
Showbiz

Συγκινεί η Ελένη Φουρέιρα: «13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ»

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε τις δουλειές που έχει κάνει  πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι και την πρώτη φορά που πήγε σε ψυχολόγο! 

Η τραγουδίστρια έχει δουλέψει σε σουβλατζίδικο και σέρβις σε καφετέρια, ενώ σε ηλικία 13 ετών μοίραζε φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και δεν δίστασε να αναφέρει

Ακόμα, η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε πως έχει πάει μόνο μία φορά σε ψυχολόγο, αλλά την έδιωξε λέγοντάς της πως όταν χρειαστεί πραγματικά ψυχοθεραπεία, θα το καταλάβει.

Η Ελένη Φουρέιρα στο Nitro τόνισε: «Έχω δουλέψει σέρβις, σε σουβλατζίδικο, σε καφετέρια… Σέρβιρα.»!

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως ότι κάνω στη ζωή μου, επειδή θέλω να το κάνω καλά, θα το κάνω μόνο καλά. Ας πούμε φτιάχνω κάποιες φορές μόνη μου τα νύχια μου ή κάνω το μακιγιάζ.»

-Πέτρος Κωστόπουλος: « Δικό σου είναι η extension;

- Φουρέιρα: Extension, αλλά δικό μου. Ό,τι αγοράσεις είναι δικό σου (γέλια). Από τη στιγμή που το έχω αγοράσει, είναι δικό μου.

-Κωστόπουλος: Μαλλί κάνεις, νύχια κάνεις, αν κουραστείς με το τραγούδι, έχεις κι άλλη καριέρα.

- Φουρέιρα: Ε, βέβαια. Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις, πιάστηνε.

-Κωστόπουλος: Στις δουλειές που έκανες, πήγες μόνη ή σε έστειλαν οι γονείς;

-Φουρέιρα: Πήγα μόνη μου. 13 ετών μοίραζα φυλλάδια για μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μου φαινόταν φυσιολογικό να πάω να δουλέψω. Δε μου έκανε κάτι περίεργο, δεν είχα θέμα. Δεν ξέρω αν θα έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει από τόσο μικρό, αλλά θα ήθελα να έχει την ευκαιρία να μάθει νωρίς τι σημαίνει να δουλεύεις και να βλέπεις τα κότσια σου. Για μένα δεν είναι κάτι να στο περιγράψω ως δράμα. Το λέω και γελάω. Πήγαινα από την Καλλιθέα στην Ηλιούπολη για μεγάλα διαστήματα. Αν δεν είχα λεφτά όπως οι γονείς μου, μπορεί να έλεγα στο παιδί μου να δουλέψει. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό και το λάθος. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος νομίζω. Είχα δύο γονείς που για μένα είναι οι καλύτεροι. Έχω πάρει αγάπη.

Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει στη συνέντευξή της στον Κωστόπουλο και στο περιοδικό Νίτρο ατην πρώτη της επίσκεψη στον ψυχολόγο αλλά και στην στιγμή που έπαθε κρίση άγχους πάνω στη σκηνή!

-Κωστόπουλος: Σε ψυχολόγο έχεις πάει ποτέ;

-Φουρέιρα: Μία φορά.

-Κωστόπουλος: Ένα session εννοείς;

-Φουρέιρα: Ναι.

- Κωστόπουλος: Και τι σου είπε;

  • Φουρέιρα: Με έδιωξε. Μου είπε «όταν με χρειαστείς πραγματικά, θα το καταλάβεις». Είμαι ένας άνθρωπος που το δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Όπως και την κρίση πανικού που είχα πάθει, την δούλεψα πολύ.

-Κωστόπουλος: Από τί προήλθε;

- Φουρέιρα: Νομίζω ήταν συσσωρευμένο άγχος από πολλά

-Κωστόπουλος: Και πώς εκδηλώθηκε;

-Φουρέιρα : Μου συνέβη μια φορά στη σκηνή και ήθελα απλά να φύγω. Νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί πάνω. Αυτό με τρόμαξε υπερβολικά πολύ γιατί είμαι ένας άνθρωπος- control freak. Σε όλα. Τρελαίνομαι. Εκεί σαν να έχασα τον έλεγχο, οπότε έκανα ψυχοθεραπεία με τον εαυτό μου για να ξαναβγώ στη σκηνή. Πέρασαν 5 μέρες για να βγω. Το δούλεψα πολύ. Κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή, το προκαλούσα. Συνειδητοποίησα ότι όσο τρέχεις μακριά από τον φόβο, τόσο σε ακολουθεί. Οπότε άρχισα να μιλάω ανοιχτά σε όλους. Στον κολλητό μου, στο παιδί στο καμαρίνι, το έλεγα παντού για να το απομυθοποιήσω, να μη γίνει μεγάλο στο μυαλό μου.

-Κωστόπουλος: Τα ζόρια της ζωής σου, σου έκαναν καλό;

-Φουρέιρα: Νομίζω μου έκαναν πολύ καλό. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν αν δεν τα είχα αντιμετωπίσει όλα αυτά. Μπορεί να ήμουν κακομαθημένο, μπορεί και να ήμουν η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μποτία καμάρωσε την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα πρώτο τραπέζι στην πρεμιέρα της!

Με μελανιές η Ελένη Φουρέιρα - Σοκαρισμένοι οι διαδικτυακοί της φίλοι (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved