Ο Μποτία καμάρωσε την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα πρώτο τραπέζι στην πρεμιέρα της!
Showbiz

Ο Μποτία καμάρωσε την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα πρώτο τραπέζι στην πρεμιέρα της!

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Κακοσαίος, βάζοντας φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον σχήμα, με το κέφι να εκτοξεύεται στα ύψη και το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος πάει εκεί, θα γεμίζει με τα πιο θετικά vibes και θα περάσει μια αξέχαστη νύχτα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει επιστρέψει για τα καλά, με την καλύτερη διάθεση και τις πιο ανατρεπτικές εκλήξεις, παρέα με το pop idol Ελένη Φουρέιρα, η οποία ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες της και το σόου επί σκηνής. Ο Γιώργος Κακοσαίος έρχεται να συμπληρώσει το μουσικό σχήμα, με τα λαϊκά τραγούδια να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα και με εκείνον να δίνει όλο του το πάθος on stage.

Στην πρεμιέρα του σχήματος στο Teatro Music Hall, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και αποθανάτισε τον Αλμπέρτο Μποτία στα πρώτα κεντρικά τραπέζια του μαγαζιού να καμαρώνει την αγαπημένη του σύντροφο, Ελένη Φουρείρα. Οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το κρύψουν πλέον, αν και γενικότερα προτιμούν να κινούνται διακριτικά στη σχέση τους. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής απόλαυσε τη σύντροφό του επί σκηνής πραγματικά να τα δίνει όλα και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη.

Οι δυο τους, τους τελευταίους μήνες συζούν σε δικό τους σπίτι στη καρδιά των Νοτίων Προαστίων, με την ευτυχία τους να βρίσκεται στα ύψη και τον έρωτά τους να μεγαλώνει διαρκώς. Όπως μάλιστα είχε δηλώσει και η Ελένη Φουρεϊρα για τον Αλμπέρτο Μποτία χαρακτηριστικά σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή της:«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου του ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον»

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα Αργυρού - Φουρέιρα - Κακοσαίου! Η έκπληξη με Μουζουράκη και η συγκίνηση για τον Mad clip

The Voice: Φουρεϊρα, Μαντώ και Ασλανίδου εισέβαλαν στο show, με την έναρξη των Battles!

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι φαν του GNTM, το βλέπω κάθε χρόνο» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved