Συγκλονίζει με τις δηλώσεις της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Θεοδωράκης σάπιζε πάνω σε ένα κρεβάτι»
Showbiz

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Θεοδωράκης σάπιζε πάνω σε ένα κρεβάτι»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε μία σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη και αποκάλυψε πώς ήταν η κατάσταση της υγείας του λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Μίκη Θεοδωράκη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για πρώτη φορά για το πως ήταν η κατάσταση της υγείας του μεγάλου μουσικοσυνθέτη αλλά και για την μητέρα της, η οποία δεν γνωρίζει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έχει φύγει από την ζωή.

«Οι τρεις τελευταίοι μήνες ζωής του μπαμπά ήταν ένα δράμα. Είχε αρρωστήσει πολύ βαριά. Ήταν ένα βασανιστήριο για εκείνον. Ήθελε να πεθάνει και εμείς προσπαθούσαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Ο άνθρωπος σάπιζε πάνω σε ένα κρεβάτι. Στις παλιές εποχές οι άνθρωποι σε τέτοιες καταστάσεις θα είχαν πεθάνει από καιρό. Σήμερα τους κρατάμε με μηχανική υποστήριξη. Ίσως το πιο θλιβερό σε όλο αυτό είναι ότι είχε πλήρη διαύγεια. Υπέφερε πραγματικά.

Τρεις με τέσσερις φορές τη μέρα ερχόταν η νοσοκόμα στο σπίτι για να κάνει απορρόφηση από τα φλέματα στα πνευμόνια. Ήταν τραγική εμπειρία ζωής που θέλω να ξεχάσω για πάντα», παραδέχεται η Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην εφημερίδα Espresso.

Η ίδια, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι η μητέρα της, Μυρτώ δε γνωρίζει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης έχει φύγει από τη ζωή. «Όχι, η μαμά μου δε γνωρίζει για τον θάνατό του. Δεν της το έχουμε πει, γιατί δεν θα μπορούσε να αντέξει αυτή την απώλεια».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για ένοικο της πολυκατοικίας όπου διέμενε και η δυσαρέσκειά της

Πέτρος Λαγούτης κατά Παναγιωτόπουλου: «Χυδαίο, άνανδρο και φθηνό είναι αυτό που έκανε…»! (Video)

Σίσσυ Φειδά: Η διακόσμηση, η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και η μοναχοκόρη της (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved