Βαλάντης: Η ηλικία, το ύψος, τα παιδιά, οι μεγάλες επιτυχίες του και η συμμετοχή του στο Survivor
Showbiz

Βαλάντης: Η ηλικία, το ύψος, τα παιδιά, οι μεγάλες επιτυχίες του και η συμμετοχή του στο Survivor

Ο Βαλάντης είναι από τους ανθρώπους που έχουν αρκετά δυναμικό χαρακτήρα και για τον λόγο αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα απασχολήσει αρκετά μέσα στο παιχνίδι.

Ο Βαλάντης, ο οποίος έχει τεράστια πορεία στο τραγούδι, πήρε την μεγάλη απόφαση της ζωής του να συμμετάσχει στο Survivor. Ο τραγουδιστής έβαλε λίγα ρούχα στην βαλίτσα του και αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο μαζί με τους υπόλοιπους 23 παίκτες.

Ο ίδιος έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και για τον λόγο αυτό, είμαστε σίγουροι ότι θα μας απασχολήσει αρκετά.

Η ηλικία του Βαλάντη

Ο Βαλάντης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 16 Δεκεμβρίου του 1975 άρα είναι 46ω ετών. Από πολύ μικρός ξεκίνησε να μαθαίνει μουσική και συγκεκριμένα ακορντεόν και λαούτο.

Στα 18 του χρόνια αποφάσισε να φύγει από το όμορφο νησί του προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αισθητικής. Όμως, η αγάπη του για τη μουσική είναι τόσο μεγάλη, που το 1994 καταφέρνει να ανέβει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Romeo».

Αυτό είναι το ύψος του Βαλάντη

Ο τραγουδιστής είναι 1,70 στο ύψος. Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση πριν λίγο καιρό ήταν ότι γύρισε στα θρανία για να γίνει αισθητικός.

Συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Happy Day είχε δηλώσει: «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είχα δώσει εξετάσεις για να μπω το 1993 όπου και είχα περάσει πρώτος στην Αισθητική όπου και το συνέχισα για πέντε χρόνια. Τώρα που βρήκα χρόνο αποφάσισα να το συνεχίσω και να πάρω το πτυχίο μου»

Και πρόσθεσε:«Σκέφτομαι να ανοίξω ένα στούντιο αισθητικής. Με ενδιαφέρει και ο τομέας των καλλυντικών. Παλιά έβαφα τις συντρόφους μου. Το σωστό μακιγιάζ είναι να φαίνεται ότι δεν έχεις βαφτεί. Την προηγούμενη εβδομάδα φτιάξαμε Lipgloss».

Οι μεγάλες επιτυχίες του Βαλάντη

Το 1995, ο Βαλάντης κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά», ο οποίος γίνεται μεγάλη επιτυχία. Τα τραγούδια που περιέχει είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και γίνονται μεγάλα σουξέ.

Την ίδια χρονιά ο Βαλάντης ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ποδειδώνιο» μαζί με τον Αντύπα, τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Άντζελα Δημητρίου και τη Στέλλα Γεωργιάδου. Στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου για δύο χρόνια εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, του Γιώργου Αλκαίου, της Έφης Σαρρή και της Σαμπρίνας στο νυχτερινό μαγαζί «Θέατρο».

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Βαλάντη έχει τίτλο «Στο Ασανσέρ» και γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία που πουλάει γύρω στα 45.000 αντίτυπα. Την καλοκαιρινή σεζόν του 1998 εμφανίζεται ξανά στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής «Ποσειδώνιο», μαζί με τους Ελένη Καρουσάκη, Γιάννη Πλούταρχο και Πάνο Κιάμο.

Ενώ αμέσως μετά ο Βαλάντης επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα όπου ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί «Άστρα». Το τέταρτο cd του κυκλοφορεί το 2000 και φέρει τον τίτλο «Γύρισα τον χρόνο πίσω». Από εκεί και πέρα η καριέρα του Βαλάντη απογειώνεται και όλα τα ΜΜΕ μιλούν γι’ αυτόν.

Τέλος, σημειώνεται πως πριν λίγους μήνες ο Βαλάντης κυκλοφόρησε το νέο του single «Όσα ορκίστηκες». Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό κομμάτι που τραγουδήθηκε όλο το καλοκαίρι του 2015 απ’ όλους μας και φυσικά έγινε γρήγορα σουξέ.

Η συμμετοχή στο Survivor

Ως ανερχόμενος τραγουδιστής και εκκεντρική «στιλιστική περσόνα» εγκατέλειψε την πατρίδα του, την όμορφη Ρόδο, κάπου στα 18 του, γέμισε τη βαλίτσα του με γυαλιά και δαχτυλίδια (!) και ήρθε αποφασισμένος στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του. Το κατάφερε και η επιτυχία του ξεπέρασε και τη δική του φαντασία.

Η πρώτη φορά που ακούσαμε το όνομά του ήταν το 1995. Η εξαιρετικά μελωδική φωνή του και το χάρισμά του στη μουσική σύνθεση, μας χάρισαν μερικά από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια των mid 90’s, αλλά και των αρχών του 2000. Εμφανίζεται στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές, οι επιτυχίες του διαδέχονται η μία την άλλη, γίνεται περιζήτητος από τα ΜΜΕ και το fan club του γεμίζει ασφυκτικά κάθε βράδυ τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται.

Ανατρεπτικός, ειλικρινής και ντόμπρος ταξιδεύει για Άγιο Δομίνικο για να αποδείξει πως, όσο ευαίσθητος κι αν είναι όταν γράφει τραγούδια για μεγάλους έρωτες και χωρισμούς, τόσο παθιασμένος και… σκληρός γίνεται όταν θέλει να κερδίσει.

Διαβάστε επίσης:

Βρισιήδα Ανδριώτου: Η ηλικία, η διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και η συμμετοχή στο Survivor

Survivor: Πελαγία Καζολέα: Η κούκλα μαχήτρια, το Deal και… ο γνωστός σύντροφός της!

Survivor: Η πρεμιέρα και οι αλλαγές στο παιχνίδι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved