Survivor: Ελισάβετ Σπανού: Η ηλικία, η καταγωγή, το δύσκολο χειρουργείο και το… πλέξιμο
Showbiz

Survivor: Ελισάβετ Σπανού: Η ηλικία, η καταγωγή, το δύσκολο χειρουργείο και το… πλέξιμο

Survivor: Την Ελισάβετ Σπανού τη γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια πριν μερικά χρόνια, ωστόσο για ένα διάστημα απείχε και έπειτα επέστρεψε και αυτή τη φορά είναι έτοιμη να δώσει τη μάχη της στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάθε τα πάντα για την ηλικία της, την καταγωγή της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν για έξι μήνες δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά και την ενασχόληση της με το… πλέξιμο

Η ηλικία και η καταγωγή

Η Ελισάβετ Σπανού γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1981 στα Πατήσια, που βρίσκεται στην περιοχή της Αθήνας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την εφηβική ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και έκτοτε παρακολούθησε πολλά μαθήματα μουσικής και μοντέρνου τραγουδιού. Ως μαθήτρια συνήθως τραγουδούσε σε σχολικές εκδηλώσεις και η πρώτη της επιτυχία ήρθε το 2001 όταν κέρδισε το 1ο βραβείο έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες.

Αφού τελείωσε το σχολείο συμμετείχε το 2002 στο cd του Ηλία Μακρίδη "Στο φως του φεγγαριού" από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel με το τραγούδι "Φύλαξέ μου ένα χάδι" σε στίχους Μπάμπη Στόκα, καθώς και σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις της Μαρίζας Κωχ. Συμμετείχε επίσης σε συναυλίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Κώστα Τουρνά και σε γνωστά νυχτερινά κέντρα έντεχνης, αλλά και λαϊκής μουσικής όπου συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς και άλλοι.

Η καριέρα στη μουσική

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήρθε το 2006 με ένα CD-single με τίτλο "Σταγόνα" και το πρώτο της ολοκληρωμένο CD στις αρχές του 2007 με τίτλο "Το μόνο που θες". Το 2010 μεταγράφηκε στην δισκογραφική εταιρεία Spicy όπου κυκλοφόρησε τα κομμάτια "Ο χρόνος" (2010),"Όλα τα ωραία" (2010) ,"Εγώ κι εσύ" (2011) & "Ο τελευταίος άνθρωπος" (2012) δια χειρός Φοίβου, τα οποία σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία, καθώς επίσης και τα κομμάτια "Άλλη φάση" (2013) των Άκη Δείξιμου και Tus και το "Θα μπορούσες" (2013) των Γιώργου Σαμπάνη - Νίκου Γρίτση.

Επίσης το 2011 συμμετείχε στο CD-single των Goin' Through "Κάτι μοναδικό".
Τη σεζόν 2013-14 συμμετείχε στην εκπομπή ''Πρωινό μου'' στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ως συμπαρουσιάστρια.
Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο Dancing with the stars 4 οπού κατέκτησε την 11η θέση

Το δύσκολο χειρουργείο

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν είχα κάνει την επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα μία κύστη με αίμα πάνω στις χορδές, η οποία έσπασε την ώρα που τραγουδούσα. Έμεινα μουγκή. Μου έκαναν το χειρουργείο και για 6 μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω. Η μαμά μου μού είχε πάρει μια κόρνα μέσα στο σπίτι για να τους ειδοποιώ», είχε πει μιλώντας για την επέμβαση στις φωνητικές της χορδές.

Η ενασχόληση με το πλέξιμο

«Όσο περνάει ο καιρός με την καραντίνα, ζορίζομαι. Μου αρέσει να πλέκω, έπλεξα τσάντα. Είμαι σε αναστολή, ανήκω σε μια επιχείρηση που αυτή τη στιγμή είναι σε αναστολή οι εργαζόμενοι και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το πράγμα», είχε αποκαλύψει πριν από περίπου ένα χρόνο.

Το Survivor 5

Μπορεί να νομίζετε πως είναι απλά μία καταξιωμένη τραγουδίστρια, περιμένετε όμως λίγο μέχρι να την δείτε στα αγωνίσματα! Αν την έχετε ήδη δει σε κάποια μουσική σκηνή θα ξέρετε πως κρύβει μια ήρεμη δύναμη, που δε θες να της πας κόντρα… Αυτό το ποπ, λαμπερό κορίτσι ξέρει να ελίσσεται και να μένει προσηλωμένη στον στόχο της. Με αυτοπειθαρχία και απόλυτα συγκεντρωμένη «πετάει» για Άγιο Δομίνικο για να αποδείξει πως τα κορίτσια μπορούν να καταφέρουν τα πάντα αρκεί να το θελήσουν.

Διαβάστε επίσης

Survivor: Γιωρίκας Πιλίδης: Τα μετάλλια, η καταγωγή και η… πάλη!

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Survivor, η ηλικία, το ύψος και η περιπέτεια υγείας

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ύψος, η διαφορά ηλικίας με τον Πηλαδάκη και το Survivor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved