Μαρία Μιχαλοπούλου: Με δεμένο χέρι ανήμερα Χριστουγέννων – Το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Μαρία Μιχαλοπούλου: Με δεμένο χέρι ανήμερα Χριστουγέννων – Το συγκινητικό μήνυμα

Η Μαρία Μιχαλοπούλου πριν λίγο καιρό αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη της επέμβαση για το αιμαγγείωμά της μέσα από τον λογαριασμό της στα social media.  

Η Μαρία Μιχαλοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε πως είναι τα φετινά της Χριστούγεννα λίγες ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση στο χέρι της.

Το μοντέλο πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι έχει ένα αιμαγγείωμα στο χέρι της το οποίο δεν της επέτρεπε να κάνει αρκετά πράγματα όπως το να σηκώνει βάρος αλλά και να εκτίθεται στον ήλιο για πολλή ώρα.

Ανήμερα των Χριστουγέννων , η μελαχρινή καλλονή δήλωσε πως δεν θέλησε να κάνει χατίρι στους γονείς της για το εορταστικό τραπέζι.

«Χρόνια πολλά με υγεία αγάπη ευτυχία και χαρά σε όλο τον κόσμο. Έβαλα τα καλά μου, να ταιριάζει και η γάζα με το ρούχο γιατί έχουμε και ένα στυλ μην ξεχνάμε. Η μαμά μου νομίζω πέρασε τα καλύτερα Χριστούγεννα, μου έφτιαξε τα μαλλιά, μου έκοψε το κρέας μπουκιτσες, μου έστυψε χυμό για βιταμίνες και γενικά της αρέσει να με νταντεύει όπως ήμουν μωράκι. Εγώ δεν το λατρεύω αλλά κάνει τη μαμά μου χαρούμενη όποτε της κάνω το χατίρι. Ο μπαμπάς μου ήθελε να του πω τα κάλαντα χθες, τα είπα χάρηκε και εγώ χάρηκα μαζί του. Σήμερα κάντε και εσείς μια μικρή υποχώρηση για τους δικούς σας», έγραψε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Κρητικός: Το επικό βίντεο για τη μικρή του κόρη, Χριστίνα - Σε πρωταγωνιστικό ρόλο όλη η οικογένεια

Ταραμπάνκο: Η «καυτή» Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία - Πόζαρε με εσώρουχα και ανέβασε την θερμοκρασία

Κεφαλογιάννη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δίδυμα - Η τρυφερή φωτογραφία που ξετρέλανε το Instagram

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved