Σαμαρά: Η τρυφερή φωτογραφία των Χριστουγέννων - Στην αγκαλιά του Ποιμενίδη η ηθοποιός
Showbiz

Σαμαρά: Η τρυφερή φωτογραφία των Χριστουγέννων - Στην αγκαλιά του Ποιμενίδη η ηθοποιός

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι σε σχέση αρκετά χρόνια και όπως φαίνεται η αγάπη τους δυναμώνει μέρα με την μέρα ακόμα πιο πολύ.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια και ο έρωτάς τους καλά κρατεί.

Οι ίδιοι έχουν επιλέξει να κρατούν μακριά τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους και είναι επιλεκτικοί για το πότε θα δημοσιεύσουν κάποια κοινή φωτογραφία καθώς δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα.

Αυτή τη φορά, όμως η ηθοποιός έκανε μία εξαίρεση καθώς θέλησε να ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, καλές γιορτές. Έτσι δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι απεικονίζεται αγκαλιασμένο μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, με την ηθοποιό να γράφει στη λεζάντα:«Ζούμε σε έναν κόσμο φτιαγμένο με πόλωση και η αγάπη είναι η συγκολλητική ουσία που θα μας ξαναφέρει στο όλον. Αναζητήστε την και προσφέρετε την! Καλά Χριστούγεννα από τη φαμίλια μας».

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Κοντοβά: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως μήτερα: «Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές»

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για εργασιακό bullying: «Ο bully ξέσπαγε τις ανασφάλειές του πάνω μου»

Πόπη Τσαπανίδου: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως γιαγιά! Η οικογενειακή φωτό και το εγγόνι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved