Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιο πρόσωπο έχει επιλέξει wallpaper στο κινητό της; Και όχι δεν είναι ο Snik
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιο πρόσωπο έχει επιλέξει wallpaper στο κινητό της; Και όχι δεν είναι ο Snik

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια και μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μίλησε για τα όνειρα της.

«Τα όνειρα μου έχουν αλλάξει και τα έχω αναθεωρήσει πολλές φορές. Δεν θα μπορούσα να πω ότι είχα ένα συγκεκριμένο πλάνο ή μια παγιωμένη εικόνα για όσα ήθελα να κάνω: Εκείνο που είναι σίγουρο, από την άλλη, είναι πως η ζωή μου έχει φερθεί πολύ ωραία. Εδώ που τα λέμε, όπως κι εγώ σε εκείνη».

Ακούγεται ισορροπημένο, σχεδόν ιδανικό. Αλήθεια, όμως, ούτε στα χρόνια της στο μόντελινγκ αναγκάστηκε να περάσει από Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες; Δεν συνάντησε κακοτοπιές, πατριαρχικές συμπεριφορές ή τοξικότητα σε ένα απολύτως ανταγωνιστικό επάγγελμα, το οποίο, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που τα τελευταία χρόνια έρχονται ολοένα πιο συχνά στο φως, περιστρέφεται κατά περίπτωση γύρω από τον άξονα του νόμου της ζούγκλας; «Οχι, το έχω ξαναπεί, ήμουν τυχερή και δεν αντιμετώπισα ούτε πατριαρχικές συμπεριφορές, ούτε σεξισμό, ούτε διακρίσεις ή παρενοχλήσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι βαθιά για όλα αυτά που ακούω να έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια».

Στα 33 της χρόνια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιάζει να έχει κατακτήσει περισσότερα ενδεχομένως απ' όσα θα μπορούσε να ζητήσει, ικανοποιώντας τη φιλοδοξία της και μάλιστα χωρίς να ακκίζεται ή να κομπάζει για όσα έχει καταφέρει - ακόμα και την πολυπραγμοσύνη της φρόντισε να την αποδομήσει η ίδια στο τρέιλερ της περσινής εκπομπής της. Αλλωστε, εδώ που τα λέμε, είναι μια νέα, χειραφετημένη και δυναμική γυναίκα που κάνει πολύ περισσότερα από το να περιαυτολογεί για την εικόνα της και έχει ενδιαφέροντα που δεν αρχίζουν και τελειώνουν στον εαυτό της. Πρόσφατα, λόγου χάρη, λέει πως διάβασε τον «Καπετάν Μιχάλη» του Νίκου Καζαντζάκη ενώ επιβεβαιώνει την υποψία πως διαθέτει κοφτερή αίσθηση του χιούμορ, αφού προκρίνει ως αγαπημένη της σειρά -τουλάχιστον των τελευταίων ετών- το πνευματώδες γαλλικό σίριαλ «Call my Agent».

Ειδικό βάρος για εκείνη εξακολουθούν να έχουν οι οικογενειακές σχέσεις της, καθώς τονίζει ότι παιδική ηρωίδα της δεν είναι άλλη από τη μητέρα της, ενώ για wallpaparer του κινητού τηλεφώνου της έχει επιλέξει μια φωτογραφία της ανιψιάς της. Και φυσικά, επιμένει να προτάσσει το συναίσθημα όχι μόνο σε ό,τι αφορά τους δεσμούς αίματος, αλλά και στην περίπτωση του αχανούς και ετερόκλητου πλήθους των σοσιαλμιντιακών followers της. «Ναι, τα social media είναι εργαλείο δουλειάς. Αλλά προσωπικά δεν κάνω τίποτα και δεν λειτουργώ πουθενά χωρίς συναίσθημα», κατέληξε.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved