Ναταλία Αργυράκη: «Πάντα έβρισκα ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό»
Showbiz

Ναταλία Αργυράκη: «Πάντα έβρισκα ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό»

H Ναταλία Αργυράκη κάθε Σαββατοκύριακο μας κρατά συντροφιά με την παρέα της Ναταλίας Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Αlpha.

Η δημοσιογράφος σε συνέντευξή της μίλησε για το τι ξεχωριστό έχει η παρέα της εκπομπής τους και για το πώς διαχειρίζονται τον ανταγωνισμό.

Τι ξεχωριστό θεωρείς ότι έχει η παρέα της εκπομπής σας;

Θα μιλήσω για εμάς τους τέσσερις που πλαισιώνουμε τη Ναταλία - εκείνη άλλωστε ξεχωρίζει λόγω πορείας, εμπειρίας, μυαλού και εμπιστοσύνης του κοινού. Για εμάς, νιώθω ότι κανένας δεν είχε ιδιαίτερη προτεραιότητα την τηλεόραση και την παρουσίαση. Κάναμε άλλα πράγματα, εγώ ήμουν στον Τύπο, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είχαν τα μουσικά τους και τα YouTube τους και ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν μάχιμος ρεπόρτερ. Λένε ότι πρέπει να κάνεις κάτι για τους σωστούς λόγους και εμείς το κάνουμε γιατί καταλάβαμε ότι μας αρέσει και ίσως συμβάλλουμε σε μια καλύτερη τηλεόραση. Οπότε το αντιμετωπίζουμε με συναισθηματισμό και όχι σαν να κρίνεται η ζωή μας από αυτό.

Ο βασικός σας στόχος είναι η πρωτιά; Πώς διαχειρίζεστε τον ανταγωνισμό;

Σίγουρα η πρωτιά, όπως το θέτετε, είναι το ζητούμενο, όταν κάνεις μια δουλειά που θέλεις να φτάσει στο κοινό και όταν υπάρχουν... αριθμοί. Οταν υπάρχουν αριθμοί, υπάρχει πρώτος, δεύτερος, τρίτος κ.λπ. Και στα 15 χρόνια μου στα περιοδικά θυμάμαι να κοιτάμε κάθε εβδομάδα τις πωλήσεις. Προσωπικά, πάντα έβρισκα ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό, γιατί δημιουργεί προσδοκίες από εμάς και μας πάει σε νέες πίστες. Από την άλλη, βέβαια, ξεχνώ πολύ γρήγορα τα νούμερα τηλεθέασης αφότου τα διαβάσω -όπως και τα ζώδια- και κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια.

Ναταλία Γερμανού. Ποιο είναι το δυνατό της χαρτί ως παρουσιάστριας;

Το μυαλό της. Πιστεύω ότι το έχετε δει όλοι, δεν περιμένατε εμένα να το αποκαλύψω. Είναι ευφυής ετοιμόλογη, ευέλικτη και ευγενής. Δεν υπάρχει θέμα στο οποίο να μην μπορεί, να σταθεί στο ύψος του -και στο-ύψος της.

Πηγή:Real Life

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Αργυράκη: «Η τηλεόραση για μένα είναι ένας νέος έρωτας και θέλω να τον ζήσω»

Θα «τα χάσεις» με την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της Ναταλίας Αργυράκη - Το σχόλιο της Γερμανού

Γερμανού: Η αποκάλυψη για τη συνομιλία που είχε με την κοπέλα πριν γίνει γνωστή η καταγγελία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved