Μαρία Μπεκατώρου: «Εμένα μου αρέσει να κάνω άλλα πράγματα, καθαρά ψυχαγωγικά»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Εμένα μου αρέσει να κάνω άλλα πράγματα, καθαρά ψυχαγωγικά»

Η Μαρία Μπεκατώρου σε συνέντευξή της ανέφερε αν θα ξαναέκανε πρωινό.

Η ξανθιά παρουσιάστρια σχολίασε επίσης τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Θα ξανακάνατε πρωινό;

«Δεν νομίζω, αλλά δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Τώρα που μιλάμε μια τέτοια τηλεοπτική προοπτική δεν με ενδιαφέρει, δεν μου ταιριάζει. Εμένα μου αρέσει να κάνω άλλα πράγματα, καθαρά ψυχαγωγικά».

Οι συνεντεύξεις δεν σας έχουν λείψει;

«Αν είναι κάτι που μου έχει λείψει από το πρωινό είναι οι συνεντεύξεις. Ομως, πλέον υπάρχει μια διαφορετική τάση. Τώρα υπάρχει η εμμονή της αναπαραγωγής. Εγώ αυτό δεν το έχω. Δεν μπορώ να σκεφτώ να κάνω μια συνέντευξη για να αναπαραχθεί μια είδηση και αυτό γιατί δεν μπορώ με τίποτα να φέρω σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μου. Δεν το έχω κάνει και δεν θα το έκανα, θεωρώ ότι κάνω καλές συνεντεύξεις για εμένα και για εκείνον που είναι απέναντι μου, αλλά για τη τάση της εποχής δεν νομίζω ότι το κάνω όπως πρέπει».

Είστε αρκετά χρόνια στην τηλεόραση. Πώς σχολιάζετε την εφετινή τηλεοπτική χρονιά;

«Εχει ενδιαφέρον η τηλεόραση, ειδικά εφέτος που γίνεται μια "μάχη". Είναι μια περίεργη, δύσκολη σεζόν. Είναι μια σεζόν με πολλές προτάσεις και πάρα πολύ ανταγωνισμό, μια τάση που ξεκίνησε από πέρυσι, συνεχίζεται και εφέτος. Να πούμε και το άλλο, ότι εκεί που υπήρχε μια κρίση στον χώρο, τώρα υπάρχει δουλειά για αρκετό κόσμο πια, πολύ σημαντικό και αυτό. Εμένα μου αρέσει πολύ που κερδίζει η μυθοπλασία, δουλειές με σπουδαίους ηθοποιούς που μέχρι πρότινος δεν τους είχαμε φανταστεί στην τηλεόραση, τους βλέπαμε μόνο στο θέατρο. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα που έκαναν τα κανάλια και έχουν βάλει τόσο σπουδαίους ηθοποιούς στο δυναμικό τους. Είναι ωραίες οι προτάσεις εφέτος».

Πηγή:ΒΗΜΑ

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της Μπεκατώρου: «Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα…»

Μαρία Μπεκατώρου: Άλλος άνθρωπος – Άφωνη η Μενεγάκη – Η ατάκα για την αλλαγή στην εμφάνισή της!

The Chase: Έρχεται στις οθόνες μας το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου! Οι κανόνες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved