Μαρία Τζομπανάκη: «Μια κοντινή μου ιστορία βεντέτας… Δυο πατεράδες νεκροί»
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: «Μια κοντινή μου ιστορία βεντέτας… Δυο πατεράδες νεκροί»

Η Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστεί στη σειρά που… σαρώνει την φετινή χρονιά, στον Σασμό.

Η ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια που ακούει στον δρόμο, για την ηρωίδα της και για όσα άφησε για να συμμετέχει φέτος στη σειρά του Alpha.

Ακούω πολύ ωραία σχόλια στον δρόμο. Ένα πολύ γλυκό ήταν πως μετά από μια πολύ τρυφερή σκηνή που είχα με τον υιό-Αστέρη (σ. σ Ορφέας Αυγουστίδης), ήθελαν να πάρουν τηλέφωνο τη μαμά τους πολλοί! Και πως τη θεωρούν μάνα και Κρητικιά. Πιο πολύ μου μιλάνε για τον τρόπο που ερμηνεύεται η ηρωίδα μου. Και βέβαια χαίρομαι πολύ.

Επίσης πέφτω κάτω από τα γέλια για τον τρόπο που διακωμωδούν στο διαδίκτυο ήρωες και καταστάσεις της σειράς. Τρελαίνομαι! Και επειδή αυτοσχεδιάζω στους διάλογους βάζοντας το προσωπικό μου χιούμορ που είναι ολοκληρωτικά κρητικό, το κοινό το πιάνει στον αέρα. Είμαστε μια μεγάλη, καλή παρέα φέτος όλοι. Το κοινό και εμείς του Σασμού.

Τι άφησα για να κάνω τον Σασμό φέτος; Τον άντρα μου! Και διάφορα άλλα που έκανα με πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στη Νέα Υόρκη. Ο Γιάννης είναι όμως σαν κι εμένα, αφοσιώνεται στη δουλειά του. Ετσι έχουμε πλήρη κατανόηση ο ένας για τον άλλο .

Ναι, μου αρέσει η συμμετοχή μου στον Σασμό. Αγαπώ την ηρωίδα μου πολύ. Και το ότι όλη η σειρά αναφέρεται στην παράδοση και τα έθιμα της Κρήτης που λατρεύω, είναι για μένα μανική συγκυρία. Αξίζει πολύ.

Μια κοντινή μου ιστορία βεντέτας… Δυο πατεράδες νεκροί. Και τραυματική ζωή για έναν νέο που πληρώνει βαρύ τίμημα. Δυο οικογένειες φόρεσαν πόνο και θυμό στην ψυχή τους . Φταίει η ευκολία που τα όπλα κάνουν την αφορμή αβάσταχτη αιτία. Δεν θέλω να πω περισσότερα , μόνο πως θλίβομαι βαθιά . Η αγάπη κάνει θαύματα, θεραπεύει ακόμα και τον πόνο του θανάτου. Μόνο αυτή. Και γι’ αυτήν.

Ο δικός μου σασμός είναι ότι συγχωρώ. Χωρίς να περιμένω επιβράβευση. Χωρίς λόγια, αλλά με την καρδιά μου.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί οδηγεί στην τρέλα τους ήρωες

Βέρα Μακρομαρίδου στο gossip-tv: «Έχω συναντήσει συμπεριφορές ψυχολογικής και λεκτικής βίας»

Σασμός:Ο Μαθιός έγινε παππούς,το μαξιλάρι του Μανόλη και οι ηθοποιοί στο Rouk Zouk-Χαμός στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved